Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jel ona to zakovana za zid mercedes znakovima?

2. ахахахахаха јесте ладно умирем

3. Neverovatno!
    http://www.youtube.com/watch?v=cibU0-SzsRU
    Kako neki ljudi imaju sreće pa ne poginu u nekim situacijama.

4. Vidi ga Isus na 4:00.

5. To mogu i ja, samo mi treba platforma koju je koristio. :)

6. nije nikakva platforma u pitanju, moguće je to uraditi. Postoji određena tehnika, al u svakom slučaju je moguće. Doduše ne više od par koraka...

7. pa šta je na 1:30??? lik koji upada u vodu?
    i to je dokaz da je ne moguće?
    Ja ne mogu da uradim 100 sklekova, jel to znači da ako neko može da je ustvari neki trik u pitanju?

8. Pa znaš da je nemoguće hodati po vodi. Ako baciš kamen u vodu on će potonuti a kamoli čovek od 100 kg. :)
    Zato se ljudi i koriste tim trikom da ubace providnu platformu u vodu toliko da voda prekriva 5 cm površinu platforme, a ugao snimanja mora da je ukoso i udaljeno da se ne vidi platforma. Pogledaj ovo. Tu ti je sve objašnjeno.
    http://www.youtube.com/watch?v=422M4WixG9I&feature=related

9. Nije ti to isto al ajd dobro. Ovo se vidi sa kilometra da je sprdnja...a ovi sto trce po vodi, za to mislim da postoji cak i neko takmicenje, znam sigurno da nije nikakav trik il platforme il ugao snimanja u pitanju. Jednostavno postoji tehnika sa kojom može ovo da se izvede.
    I kamen kad ga bacis u vodu može da odskače kao žabica, a da ne potone odmah.

10. ja sam jednom mislim ušo u vodu a da se nisam okvasio ič. toga se sećam jer kad sam se probudio posle par sati na obali bio sam suv ko barut.

11. Прелепа заиста.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.