Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ko djecu voli, zao nije ;-)

2. хахаха које јајаре, моле те за лајк а убаце између редова увреду

3. heart emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon NAPOKON JE DOSAO I TAJ DAN!!!!!... POSTALA SAM TETA JEDNOG LEPOG MALOG ZDRAVOG DEČAKA!!! heart emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon

4. Čestitam Armine, sa srećom!

I srećna slava, Nikolase!

5. I od mene čestitke, tetka je zamena za majku.
    Takodje Nicolasu srecna slava!1!!

6. Pridružujem se čestitkama

7. Srećna Slava svima koji slave pa i meni XD

8. hvala vam puno najdrazi moji, svratite da zalijemo ovo :)))

9. Nikolase, srećnu slavu želim i punu kuću veselih gostiju.
    Armine, čestitke, bilo je krajnje vrijeme da postaneš tetka!

10. Ja samo matijevica jedem godinama i eto sta mi fali?!?! Ovo je atak na premijera!!!

11. oce da destabilizuju zemlju pred najvaznije izbore ikada!

12. Ja samo matijevica jedem godinama i eto sta mi fali?!?! Ovo je atak na premijera!!!

па реално, овај одговор као да је писао неко из цревне флоре премијера:

"...Mi smo našu industriju doveli do savršenstva, opremljena je nemačkom tehnologijom firme Banss. Kada nam u posetu dolaze Rusi i Nemci, odlaze oduševljeni. Dolaze, baš kod nas, baš u jednu malu Srbiju po primer kako treba poslovati i vraćaju se u svoju zemlju i primenjuju to u svojim kompanijama", kaže između ostalog Lana Matijević.

13. Znaci i stranci jedu gowna

14. jedno vreme samo makar 3-4 puta nedeljno prolazio pored matijeviceve gajbe.takva mi ruta bila.ne znam dali sam za par meseci ikada video da ima zivota u toj kuci.kapiram i da je ne koriste.ima jedno milijardu kvadrata.i neki ckode cuva u nekoj kucici.
    pored te ogromne je neka velika ali naspram one lici na neku nusprostoriju.neko mi rece da je to juniorova.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.