Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
To valjda spada u obolele. Dao ti svevisnji picku, a tebi do lizanja nogu.
To ovi što tripuju da su iznad sexa kao takvog.
Izmišljaju
Ne znam, ja volim picku.
Боме, Јованица Жељкова баш плени.
Gde ne.
https://pics.onsizzle.com/the-liquor-store-owner-from-your-hometown-starter-pack-not-2846070.png
ti kao razumeš šta piše ovde glupane
hahahahah
izvristao sam jebate
https://www.youtube.com/watch?v=hMxsWVbBqMM
Hahahahaha
ahahahahaahhaaha ali kako ga zatvori kišobranom ko nindža kornjača kad se vraća u kanalizaciju pa da ga niko ne vidi
Hahaha ali komentar dole ne isplati joj se ni da izlazi
:)
Meni je hajlajt sto u tom momentu ambulantna kola prolaze i ono prodju samo jebe im se za babu hahahaha
ahahahahh
Sram vas bilo, kad budete stari i upadnete u šaht, pitaću vas je li ovo smiješno. Zlikovci jedni!
Ja bi se iskrivio od smeha da mi majka upadne u saht a ne ja
Pseto, sve je drugačije kad si star i tuyan
Potpisao sam papire da me usmrte i uzmu mi organe kad ne budem vise bio vitalan
Odmah moram da te ispravim, naši doktori ne mogu da te usmrte po tvojoj želji, samo protiv tvoje volje :-)
Pa ja i nisam rekao vasim doktorima opaaaa