Podijeli sa Vukajlijašima

1. Tartari kao deca smo se igrali.

2. ma dobro, jebeš mu mater, ne oseća se, u svakom slučaju

3. Pokaži mi tartar sos koji jedeš ceo zivot i za dva meseca cu ga jesti bolje od tebe.

4. ja ne mogu kisele krastavce nikako, pa shodno tome ni tartara

5. odlicna boh i probaj tartar jebeni ne oseca se na beli luk jbt

6. Поп у Житишту улетео у кредит за Q7

7. Baka i ja igramo pantomime. Red je bio na mene da pogađam, počela je da mi glumi životinju na slovo T. Nakon pola sata pogađanja svega živog, odustala sam. Odlučila je da mi pomogne ii rekla je da životinja koja leti.... Ubila sam se od razmišljanja, i odustala. Životinja je bila tica! :D

8. Solidna ispov(ij)est, Arm

9. MOGLA JE BITI I NA Č.................ČELA

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

10. Dobra skeČela, Soče!

11. Pa probao sam Arm, do duše ne sa 25 nego nešto ranije ali sam probao. Ne dopada mi se.

12. ArminVanBuuren
    Baka i ja igramo pantomime. Red je bio na mene da pogađam, počela je da mi glumi životinju na slovo T. Nakon pola sata pogađanja svega živog, odustala sam. Odlučila je da mi pomogne ii rekla je da životinja koja leti.... Ubila sam se od razmišljanja, i odustala. Životinja je bila tica! :D

odustala sam

Ubila sam se od razmišljanja, i odustala.

Kriza identiteta?

13. mislim da je samo iskopirao text negde sa interneta, ne obracajuci paznju u kojem je rodu. arminvanbuuren, sledeci put pazite kada kopirate vase komentare sa interneta

14. inace desi brus sto godina :)))

15. taj tartar sos znam od mladosti,bilo gotivno dok sam jeo sline posle sam skapirao da je za decu i bube sa neizgradjenim ukuson a i teralo na povracku vazda

16. tartar je nezamenjiv na pljeskavici od tzv. "leskovačkog mesa" koje se tako zove da bi se razlikovalo od mesa životinjskog porekla, na normalnoj pljeski urnebes je dovoljan

17. PROSEČNA SRBENDA
    inace desi brus sto godina :)))

Naleteo malo, bilo mi dosadno pa da vidim šta se ništa ne dešava ovde.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.