Podijeli sa Vukajlijašima

1. Принцип је не кликати на овакве линкове, ЈЕР ОНИ ТО ОЋЕ ДУШМАНИ НЕМА ВЕЗЕ ШТО ТИ НЕ ПОРЧИТАШ НАПРАВИЈО СИ ИМ КОРИС'

2. NAŠI INŽENJERI

Kelt je valjda inžinjer samo ne znam jel ovaj đembeli il ovaj što krade novčanik ovom iz zadnjeg dzepa lolo

3. ↑ tacno si mi ti oma pao na pamet!

4. Hahaha, gledaj nagli skok po celom svetu u trenutku jednom ovog heštega #GazaUnderAttack, i onda kažu kao Izrael kontroliše medije i manipuliše, jevrejska propaganda. Šuuur.

5. Držiš dugmence i udariš mušicu, ne ubije je udarac nego struja, spali je takoreći.

6. ništa dok ne patentiraju nešto da prskaš nervi gas na komarce
    nek poludi i on kad sam ja spičio od njega, zujavu mu majku jebem

7. To ko ono po vikendicama onaj električni kavez sa LED neonkama, koje hvataju komarce i sl. tj one ih privlače, a stavili te lampice u kao neki minijaturni kavez, i zalete se na lampe i sprže.
    http://www.svezakucu.rs/www/pics/items/portal/big/4085.jpg

8. хаха ал извали грке што ни један једини хештег нису бацили, који плус имају у свеску за ово.

9. ne kapiram ovo sa ovim heštegovima, može li mi ko objasnit

10. милиони ретарада и хипстерских шатро пацифиста седи кући или у неком фенси селф срвис кафићу пије старбакс и на свом мекинтош лап топу од 1000 евра хештегује подршку палестини. и све то представљено у простору и времену, тј. географски и по датумима.

11. Aha, taj rad znači ... Fala davide, fala

12. гледам ове хештеге и контам ако изузмемо централну кину и централну русију где реално или нема људи или нема толико технологије да јужноамериканце највише заболе курац за рат у израелу. Боле их ђока

13. Izgleda da jeste jebiga, pišu vijesti širom neta.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.