Podijeli sa Vukajlijašima

1. јебелиму мајку

2. Ко је данас гледао Новосадски дневник, мого је да чује да је јуче неки циго хтео да баци дете са зграде. Ео, из прве руке да вам кажем, прошао сам туда јуче, ватрогасци су закрчили улицу, а посматрача, фала богу, није фалило. И још Нешица уручио медаљу пандуру који га је одговорио од тога.

3. pa jel 'teo da ga baci?

4. Ма, најобичнији привлакач пажње, да је хтео заиста да уради, угушио би га ил би га бацио у контејнер к'о она жена с Лимана

5. gde to tacno bese?gledao sam snimak kako pandur preko terase upada na gajbu,al nisam provalio koji deo grada je.

6. Негде на Подбари, кад се иде према Алмашкој цркви, улица паралелна са Јована Цвијића

7. aha,znam sada otprilike.
    nevezano za dogadjaj.zajebana ta podbara,lako se covek moze izgubiti tamo,a i ulice su domojega.sve neki cudni nazivi.

8. Јуче смо селили колегу с факса од Париске комуне до Подбаре, три пуне путне торбе сам гурао на бициклу, стварно смо изгледали к'о најгори сирочићи. А цео део од Алмашке цркве до саобраћајне школе је лавиринт.

9. Др Јанковић
    Париске комуне

pariske komune bio zajeban kraj do pre 5-10 godina.

10. According to the Phantom Time Hypothesis theory, the period between 614 ad and 911 ad didn’t exist; the history normally attributed to that time is either a misinterpretation or a deliberate falsification of the evidence. If this were true, Charlemagne (reigned 768-814) never existed and the year 2012 is actually 1715 ad.

jbt,sad je 1717. godina

11. tripcina...ja sam 1693.,a ti 1697. godiste

12. Lol, a 1616. mreo Šekspir. Pre stojedne godine, ko da smo tablić igrali.

13. кажу да су се словени доселили на балкан у деветом веку

случајнос? неби реко.

14. tripcina...ja sam 1693.,a ti 1697. godiste

1696. * :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.