Prijava

Šalabe kad sledi sledeće smanjenje plata i penzija?!

Neka to bude iznenađenje za sve. Mogu samo reći da Bruce nije dobro informisan.

Колико су ови Французи смушени, неорганизовани,лијени ретарди то је невјероватно:

http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Dzihadiste-nema-ko-da-hapsi.sr.html

То су и урадили наредног дана, када су се колима довезли испред полицијске станице у месту Селар од око 500 становника, недалеко од Монпељеа. Врата жандармерије су, међутим, била закључана, па су осумњичени џихадисти позвонили неколико пута на интерфон како би обавестили полицију да су дошли да се предају.

Полицајци су се убрзо појавили и ухапсили осумњичене који ће се „ускоро наћи пред судијом за антитероризам”, како су потом изјавили медијима.

Још ако је било вријеме ручка, начекали су се они мајци да прође двосатна пауза, па да жандарми назову Марсеј да провјере шта се дешава, па да испуне формуларе, и онда тамо некад око 16:00 коначно неко излази из зграде и свечано им ставља лисице на руке.

ČAVA - BARD VUKAJLIJE DOSVOJI OVO
Konkurs za učešće na prvom beogradskom festivalu kantautora

ajde da se pravi štab kampanje
MOBILIZACIJA

Pa hajde, ako hoce da se prijavi.

Ja bih na njegovom mestu odma tužio, i državu i njega i sve, a u Amerike se mogu dobre pare uzeti za to, realno upucao ga je zato što je crnac, ni za šta drugo. A ako nekim slučajem ne dobije ogromne pare, barem nek mu vrati istom merom.

Negde sam cuo ili procitao da je nemoguce opaliti glavom u vrata(nebitno da li ovako ili kada neko drugi otvori vrata) ako stojis jer su stopala uvek duza od nosa.

Znao sam da ce neko biti u tom fazonu ali kapiram da i ona nosi makar 39 ljolj

Немогуће да не може, или и ако може, јуче мало што то важи за пијану стоку, такав ће да се залепи челом у ивичњак на тротоару, а не у врата.

Pa pre ce u trotoar nego u vrata, to i jeste poenta.