Podijeli sa Vukajlijašima

1. Stigla pre neki dan isporuka pitanja za javne službe pa masovno koristimo?

2. A ako te nije mrzelo, baš mi je drago da si se zabavio.
    Ja pitam, ali i dobijem odgovore :)

3. Ma instaliram neka čuda, pa reko da isklikćem čas dok završi, ali stvarno ljubopitljivost je danas lvl99.

4. Ma ja kada ne pitam naglas, pitam u sebi, pa ako nema odgovora, onda moram da izlanem.

5. ne plagiraj postove lukse lolo
    ko ti je to na avataru? videh negde lika na jutjubu, al ne mogu se setiti imena

6. Ovaj luks ima esenciju debila na avatarima. Svake nedelje novi pobednilk.

SHTA KUCASH U GUGLU?

7. sam se snima pa ih pravi, nemam drugog objasnjenja

8. A, nisam video, Vernere (kao) :D

Vernere, pa Tandrčak propo.

Ovaj luks ima esenciju debila na avatarima. Svake nedelje novi pobednilk.

SHTA KUCASH U GUGLU?

Uglavnom:
    S T R I C
    T
    R
    I
    C

9. našo... bojane, što nas lažeš ovde da si stecan??
    https://www.youtube.com/watch?v=FzuBLMnpXYY

10. ja prvi put vidim ovog :D hahah ludilo

11. verovatno jer se nisi do sad susreo s njegovim čuvenim hitom 'na forumu na forumu'

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.