Podijeli sa Vukajlijašima

1. dusan1001
    aaaaaaaaaaaaa ladno je neko uplodovo ovaj crtani
    https://www.youtube.com/watch?v=vYA3cA8XFZo
    Prebaciti na kraj za legendarnu pesmu lolo

Давид
    АХАХАХАХАХА КАКВО ЈУТРО СМЕХА

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=07&dd=10&nav_id=1013999

ЈОШ И КАПЕТАН ДРАГАН КАТАКЛИЗМА

Ovo se baš uklopilo, da ide pesma uz ovu vest sa b92.

2. хахахаха а шта раде балије откопавају их сваке године па их водају кроз земљу или придодају ове што умру тамо у поточаре не капирам лол?

Baš to rade. Zakopavaju na mezarje i one što su rodom iz Srebrenice, ali najebali na frontu na drugom mestu. Ili one što su umrli prirodnom smrću. Ujak iz Bosne mi je pričao da su čak zakopali i dodali na spisak žrtava neku šesnaestoricu što nisu u životu bili u Srebrenici, već su iz Kalesije, neka "viteška brigada" i najebali u borbama na Nedžarićima pred kraj rata kada su uleteli u zamku koju su Srbi namestili. Snajper ih poskidao jednog po jednog i onda ih Srbi zajedno sahranili u isti grob negde kod Ilidže. I još označili grob i UNPROFOR napravio zapisnik. Moj ujak bio u inženjerskoj četi koja je bila zadužena da ih sahrani. Nije ih lično zakopavao, već njegovi iz čete. Sada se vode kao žrtve "genocida".

3. стравично. јебе нас ко стигне.

4. Ma najstravičnije je što oni svoje mrtve tako ne poštuju jbt. Zamisli da mi po Jasenovcu sahranjujemo svakog koga stignemo.

5. Politika je kurva.

6. Oplakao sam na ovaj cirkus kolorado što ide Bosnom. Da ne kažem da sahranjuju prazne ove kapsule. Da u jedan sahrane nogu u drugi ruku, u treći karlicu.... sve od jednog poginulog.

7. Treba napraviti teško sranje u albaniji definitivno

8. Ne treba se nervirati.

9. Ma idi bre čoveče, ne možeš da veruješ šta rade, pored svih sranja i gluposti koje naši prave nisu im ni do kolena po gadosti. Znam i za slučaj gde su proglasili herojem mog bivšeg komšiju koji je poginuo dok je pljačkao centralnu poštu u Sarajevu. Idioti uleteli, kao oslobađaju poštu (a naši sve razmontirali i odneli odmah u startu, zgradu im ostavili) i prvo što su uradili uhvate se za sef. Još sef bio otvoren. Povukli vrata i BUM, vrata Srbi legirali plastikom. A zvanična priča kako su ga zaklali "ćetnici" u Lukavici i još traže tog nekog kao oficira čiji su ga kao zaklali. I vodi se istraga, otvorena i danas i još Srbi zlotvori. A ceo komšiluk zna pravu priču.

Sad mu kćerka i udovica imaju neku crkavicu, a on se vodi kao "šehid i zlatni ljiljan".

10. Anđelko, anđele.

11. LOL imam i ja još jednu zanimljivu priču.

Kod Sarajeva bile neke 2 grupe, ševe i još kao neki dobrovoljci. I bila noća, a ševe nisu znali za te kao dobrovoljce i pomisle ševe da su Srbi i porokaju ih. Ubiju ih 7, a 4 rane. Sutra u novinama da su ih naši opkolili, a da su četvoricu mučili.

12. Kakvi su ovo folkloraši?

13. Mogucnos da zaradis 200 jevreja.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.