Podijeli sa Vukajlijašima

1. да ипак је овај серијал трансферчина, превише елитиста мртвих који су љубоморни на ову стоку и обавезно уз сваки спот морају да иду исти снимци бака и топова брт ко да је митар мирић бомбардовао сарајево који вам је курац не смарајте

2. и боље и даље да слушамо рокија вуловића него срања са канала идј видеос

3. hahaha ko ona dzindzer narkomanka kad kaze mogu da vam dam hit za 5 minuta pa onda izrecituje nesto. Pa ako mozes, prodaji komad za 7000 evra ko Marina Tucakovic i sta se bunis retarde?
    Znas ti moj kurac, zato si i tridesetogodisnja metalika.

4. POLA NOĆI POLA GRADA SVI TE TRAŽE

5. Послао сам Вам Ксенију која каже да су јој већ прислањали пиштољ на главу. Само то.

6. Pozdrav tebi ljubazan Dragišiću!

7. A sta je tu cudno kada se zabavljala sa Zapcem jebenim?

8. http://i.imgur.com/1kEGWo6.png
    Ove glave me nerivaraju kad uzmu da pljuju narodnu muziku i opravdavaju se da su dobri muzicari ali da je srpski narod ''neobrazovan i da ne mozes da ocekujes od nekoga ko ima dva razreda osnovne skole da slusa Betovena"

9. Nek se ova čupava metalika napuši kurca i meni i Aci Lukasu i Ceci

10. Pa ni Betoven nije slušao samog sebe, bio gluv.

džD

11. најјаче што их пљују бивши зависници од хероина чији текстови нису ништа бољи него јер су настали под утицајем те супстанце и као продукт небулозног склопа речи терају човека да се запита шта је пјесник тео да каже хммм мора да је нешто мудро дубокоумно златни папагај ах каква умјетност

12. они шмрчу кокајин из чмара вендијевог двеста марона мић а ја морам да инхалирам синтелан лепак и унутрашњост ципеле марке борово оћемо културу вратите се у житорађу

13. Mi imamo bend poceli smo u garazi nije bilo lako ali ljubav prema pravoj muzici i elektricnom zvuku nas prati i veze od malena iako sad imamo po 40 godina i ponasamo se i izgledamo kao moroni to nema veze

14. Bio sam u vezi 5 godina. Kasnije smo izgubili kontakt, ne zna da sam promijenio bend. Ukratko, sviram joj na svadbi u subotu.

15. ja sam kiki lesendric ja sam najgori stvor na planeti

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.