Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kralju Ceca, Lukas. Šaban
    Alegro itd

2. e da kad se raspravljalo o novoj onoj pesmi miligrama sigurica, i ja sam napisao da je sranje, mislim i jeste sranje najgori tekst ikada, ali posle 5 slusanja pesma je prebrutalna, u odredjenim situacijama naravno

3. Zajebite me tih fora da je kul pljuvati tako na sve
    Brt ako ovima sa Puje Mylyca određuje koga će da pljuju a koga ne meni neće niko jbg

4. pa to naravno jebote, nego pricam o onima koji se pljuju, posebno ovde...
    sladja alegro nema bolje

5. то што је писао за њих не значи да пјесме самог милиграм бенда нису тешки курац и да је мили одвратна једна појава

6. Da l si svestan da je Slađa najjaci vokal ženski u Srbiji?

7. Ma ko se tebi obraća nube

8. Hahahahahah al što crnja kao na nogi svira gitaru ahahhahahahahah

9. Dio ovo najmanje važi za tebe lolo

lolo

Brt ako ovima sa Puje Mylyca određuje koga će da pljuju a koga ne meni neće niko jbg

Haha, jel ovo čru ili samo prcate pojedine? Vidim već Marka kako viče "oću tato".

10. ma kad je izasla ona karakter mi je nula al cu se zakunem kakvo je to havarisanje bilo u klabingu pa nek prica ko sta oce

11. sta ti ko da me ucis da je sladja najbolja i ja sam to pisao bar na 3 teme jbt

12. imam samo na telefonu 3h alegro live mix za ne daj boze

13. Alo ne serite za Sladju!
    Sedmi sprat i mrak u stanu je hit hitova.

14. Dio kad je Boh lagao?
    Armine nisi mogao pisati kad sí se ispilio preključe fazon a ja te juče otkrio i tvoja reč je tek tada dobila na težini jbg

15. Лукић
    Ma ko se tebi obraća nube

Па јел то се ти и Армин убјеђујете међусобно? Онда отворите тему "кафана код два слепца"

16. Ajde bre ne prdite svi. Kaki kurac Miligrami, Cece, Bece i ostalo.
    Samo nečural, samo bizar folk

https://www.youtube.com/watch?v=1DFZtrbrf2Y

17. де дијелите још медаље један другом "за највећег познаваоца милиграма и борца против пљувања свега и свачега"

18. autobuse samo cu ti reci misljene je kao straznjica, svako ga ima :)))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.