Podijeli sa Vukajlijašima

1. ArminVanBuuren
    Pozdrav svima , naisao sam slucajno na internetu na ovaj profil i naravno nisam verovao u to da je ovo istinai da ima prave dojave ali sam ga pratio nego vreme i ucinilo mi se da bih mogao da probam sa nekim mecom uzeo sam 1 mec i ispratio ga sa nekom simbolicnom sumom na moje veliko zaprepascenje mec je prosao i nastavio sam saradnju sa njim . Do sada sam uzeo 5meceva od njega i svaki je prosao i zaradio sam lepu sumu novca od njegovih meceva.Uzmite mec od njega slobodno necete se pokajati uveravam vas u to i necete biti prevareni. Milos Petrovic

2. Milos-88
    ArminVanBuuren
    Pozdrav svima , naisao sam slucajno na internetu na ovaj profil i naravno nisam verovao u to da je ovo istinai da ima prave dojave ali sam ga pratio nego vreme i ucinilo mi se da bih mogao da probam sa nekim mecom uzeo sam 1 mec i ispratio ga sa nekom simbolicnom sumom na moje veliko zaprepascenje mec je prosao i nastavio sam saradnju sa njim . Do sada sam uzeo 5meceva od njega i svaki je prosao i zaradio sam lepu sumu novca od njegovih meceva.Uzmite mec od njega slobodno necete se pokajati uveravam vas u to i necete biti prevareni. Milos Petrovic

3. Лукић
    Milos-88
    ArminVanBuuren

4. Za sta je reklama, za pivo?

5. Za Daunov sindrom, vidiš da lik sa Daunom radi ove pizdarije. Na kraju na španskom piše: "I ti brineš za Daunov?" ili "I ti primjećuješ Daun?", jer ih inače raja ignoriše, a kad ovo urade, svi ih primjećuju :-)

6. Znam bre, nego lupam gluposti :)

7. Pitao sam se ko gleda takve klipove. Sad mi je jasno.

8. Šta ti je jasno, Dionysio?

9. Što nisu najavili borbu za prava čovjeka u BiH, svih ljudi jer nam gaze prava kako hoće? Majku jebem političku usta, samo drmaju kaveze da se opet pokolju svi, biće sranja velikog.

10. Kako neće, boktejebo, kod nas je sranje već 2000 godina bez prestanka.

11. A kakva je pauza bila prije 2000 godina?

12. Hahhaha, pa taman sam krenuo da jedem, jebo me ćaća kad otvaram sve što ajvani kače.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.