Podijeli sa Vukajlijašima

1. https://www.youtube.com/watch?v=C9coDmh81h8

Jes da je emisija pre dva meseca, ali tek sad sam odgledao...Lazanski preljuto iskobjasnio.

2. Koliko su ti Hrvatski političari iskompleksirani.
    Sa još 3 takva bi se Laza Sns izborio jer ima znanje u malom prstu jbg

3. B92 ovako preneo da je Aco Petrović novi selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske:
    https://pbs.twimg.com/media/CePu1h8UYAAROFA.jpg

Pomešali ljude, stavili preminulog čoveka. Kako bih se sočno najebao mile majke sportskoj redakciji, ko se sve danas bavi novinarstvom

4. хахаха какви имбецили одвратни, битно је да знају које боје је говно ноловом малом

5. koji kurac, čobijevu sliku stavili??

6. hahaha radj teraj se u kurac brate

7. ahahhha na kojem si to sajtu

8. Na šta je svijet spao, moraš voziti 5 minuta da bi jebo!

9. Ovaj uslov "bez sranja" me odbija.

10. Ja jebem samo sa sranjem

11. jel to neko sms jebanje?

12. Labo, tebi nije 5 minuta pošto ti pešačiš tih 10 kilometara, jbg ne da ti se xDD

13. imam ja jednu malu na 200 metara od kuce

14. Ovaj dan sto nije radila vukajlija pa bar jedno 50 puta sam krenuo neato da napisem ipi postavim a nisam imao gde, gotovo je sa mnom alsimilova an sam

15. Tako Drug Raja kad je Vos u pitanju
    Kad je Agilni ukinuo fudbal hteo da se rokne. Sad haks igraju sa njim iz sažaljenja kao terapija mu dodje

16. Koliko trebas biti propo da hakujes vukajliju!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.