Podijeli sa Vukajlijašima

1. imas jos 20-ak minuta za ovu foru ej javi se

2. e jebe mi se bas za gazde
    imamo daleko bolje i modernije diskoteke nego vi u bosni

3. armine, ovo tzi je sansa da jebes vise od sat vremena
    nema sranja

4. nađi neku picu i jebi je 5 do 2, potrudi se ono 15-ak minuta i onda u 3 i 10 kao pogledaj sat

5. kad pre 2 sata u kurac nista od devet kraljica veceras sutra onda

6. ahahahahha oooooo pozdravio te bruk lopez eee

7. al jebeno me sabotira svaka jebena sitnica u zivotu, sve je tu na dohvat ruke, ali opet se vatam samo za kurac jebeni, trazim samo malo srece ili bar da me ne jebe sve da se izborim nije frka da krenu zupcanici da se vrte i onda ce sve biti sjajno

i ne pricam za kladzu jebe mi se, ne igram za pare ja sam kockar :D

8. Armine meni je propao posao koji se placa 10e po satu, rad od kuce, kucanje nekih sranja presmesnih i oznacavanje na snimcima da ne duzim, jer je liku koji je bio zaduzen za to bilo ''glupo da smara likusu'' koja nam je veza sa tim Nemcima koji su objavili konkurs. Likusa videla ne javljamo se, pa je dala posao drugome.

Ne zajebavam se ni malo...

9. A pazi ovo Armine

zadnjih 7 dana sam znajući da će večeras biti prebacivanje sa 2 sata na 3 sata imao neko istraživanje

pratio sam cvrkut ptica, koje u ranim jutarnjim časovima počinju da crkuću.
    standarno je bilo da počne da cvrkuće oko pola 4 u jutarnjim časovima

i evo je, pola 4 ona cvrkuće
    ali je sat pomjeren unaprijed za sat, znači bilo je pola 3
    odakle ptica zna da je pomjeren sat unaprijed, zašto ne cvrkuće u pola 5 ujutru po novom vremenu? Evo ne mogu zaspati od razmišljanja

10. Pa nisu to ptice brt..

11. Makaronac jel istina to sto pricas..stvarno cudno

12. e takve stvari pap, tuga jebena

sto se sata tice, ja sam citao nesto dokazali da je glupost al se pomera valjda navikli ljudi ili sta li... inace ja sam apsolutno protiv ogranicavanja coveka, spavaj kad ti se spava, doruckuj kad si gladan, isto vazi i za ostale obroke, zivot je jedan veliki dan, nema tu ogranicavanja 24h, cak sam citao o nekim burazerima sto su radili neka istrazivanja ili sta li da l na 25 ili 26h i kao povecava se efiskasnost coveka ili tako nesto

13. za ptice ti ne verujem

14. naucnici su otkrili da je ljudski mozak spreman za ucenje tek posle 8 sati ujutru tako da je greska sto skola pocinje pre 8

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.