Podijeli sa Vukajlijašima

1. ajoj tuljane ako su one lakoste dukatlijaske, ne znam ni u koju kategoriju pederluka bi stavio ove tvoje, ali su u rangu aziza i tako to...

2. molimte da vidimo tvoje patike

3. ne nosim patike osim ako ne ucestvujem u nekom sportu ili trcim, a onda nije bitno kako izgledaju...

4. неношење патика је смртни грех

учим Марко учим. Учиш ли ти?

5. неношење патика је смртни грех

i ti sebe zoves nekim flagsiperom, balavce beogradski

6. znaci uvek farmerke kada obuces obujes i cipele?
    eeeeeeeee.....
    samo ssa, ovo drugo neki drugi put

7. Непертлашке патике су флегшип сиг

8. jebu lacoste patike samo si odabrao jedne od gorih kako brt

ove bih uzeo npr.
    http://www.officeshoes.rs/cipele-lacoste-patike-alisos/7071

9. Lepse su one sto je kapun linkovao od ovih tvojih 26 puta sig

10. брт боље узмите адидаса стен смита него ове лакост, лакост су најнеудобније патике за пијано бауљање икад

11. armin takve imam bele
    red je da su uzmu neke onakve

12. znaci uvek farmerke kada obuces obujes i cipele?

sta god da obujem, ne bi izaso nikad iz kuce sa necim ovako fukatlijaskim na nogama...

13. one su mnogo sarlatanske, ove su gospodske i za klabing i kezual varijanta

a ovo su inace najudobnije i generalno naj patike koje sam nosio, na nozi izgleda 10 puta bolje, naravno ne na svacijoj ;))))))
    http://www.plutosport.com/media/catalog/product/cache/3/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/L/a/Lacoste_Europe_TCL_SPM.jpg

14. ух брате есенција новог београда крије се у брзој патици ништа појма немате

15. sta god da obujem, ne bi izaso nikad iz kuce sa necim ovako fukatlijaskim na nogama...

One patike jesu blam, al ne nositi patike..............

Neke patike koje sam imao voleo sam fazon kol'ko i brata. Isto tako ove sad zimske cipele, volim ih ko da su mi iz oka ispale.

16. pre jedno 4-5 god sam kupio lakost patike, i to neke kao kozne, bile su sranje.

17. ako neko hoce da se bije da vidimo cije su patike bolje ajde slobodno

18. Капун знам и ја сса овај пмов слабије. Ако ош могу да ти пошаљем клип за пребацивање пмов у релациони, тај задатак урадиш сиг и мало ишкрабаш теорију и прошо си и други део

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.