Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja upisao školu da ne bi išao u vojsku

2. МЕНИ МИРО СЕМБЕРАЦ ПРИФАТИО ЗАХТЕВ ЗА ПРИЈАТЕЉСТВО ПИШАМ ПО ГУЛИЈИ. ЗА ОНЕ КОЈИ НЕ ЗНАЈУ ОН ЈЕ ОНАЈ КОГА ОБРЕЗАНИ ЗОВУ МОМЧИЛО, ИНАЧЕ ПЕВА ЏАМИЈЕ ЛЕТЕ, НАЈЈАЧИ СПОТ, ПЕСМА И МИРО ВЕЛИКА ЛЕГЕНДА! ПОУУ ГУЛИЈО, ЈА ОДОХ ДА ВРАЋАМ СРПСКЕ ГРАНИЦЕ

3. "Volim da pijem a voleo sam da tučem Cigane. Po ocu sam rom a po majci Srbin. Moj otac je bio sa Romkinjama, išao je sa raznim ženama, ali nije on njih silovao. jedan je počeo da ga tuče zbog toga, a onda sam mu sekirom odsekao nogu i ruku, krv je lila ulicom u Belom Manastiru. Iskrvario je do bolnice. Ubio sam ja dvojicu tada. Četrnaest godina sam proveo na robiji!, ne krije deda Bora.

ovo jos vise jebe hahaha

4. sjajno. hoćemo više ovakvih vesti!

5. Deda ga ispušio za pozivnicu ako dođe do venčanja.

6. A ako deda finansira svadbu, oni su ga ispušili.

7. Da, deda ciganin koga se snajka odrekla će da finansira eventualnu svadbu jer Brena nema para.

8. Dio, mislio sam na dedinu svadbu, kod cigana se nikad ne zna.

9. sara jovanović se smuvala s marčela

kuda plovi ovaj brod jebem ti

10. ХАХАХА САРА ЈО! ЏЕЈ ЛО! ЛО ЛО

11. Da jebote, to je jedna od jačih provala.

SARA JO I MARCHELO ELOUEL

12. кењам у уста сијалици који има 178 поена у слагалици и каже да није задовољан

13. haha, da, ja još očekujem da će da kaže nešto u fazonu: 'nisam zadovoljan jer nije ispalo džentlmenski da zbog prednosti plavog takmičara protivnica ne može da da tačan odgovor, iako ga zna'

14. Jel ovo sijalica u slagalici

15. inače, uzeo je maksimum poena u prve četiri igre i napunio sirotu eft-ovku 178-48

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.