Podijeli sa Vukajlijašima

1. A ova ostavljena je dobra i bez noge inače poyy

2. Ne mršavi se u teretani i na trčanju, nego za trpezarijskim stolom jebiga

3. Zamisli da si debeli invalid i kažu ti "Milorade umrijećeš od srčanog ako ne smršaš" a tebi noge ne rade od kad ih je neki Hrvat diskonektovao od ostatka tijela putem kičmenog pršljena a ti moraš da ležiš kući, gledaš Porodično blago i slušaš staru babu koja je još nekako živa u 96. godini kako te pita želiš li da jedeš i ti moraš da kažeš ne svakih dvanaest minuta jer je senilna, pa se ne sjeća da te pitala, a ti bi baš da kažeš da želiš one njene palačinke

4. Hoću da kažem da mora da je smor biti debeo i invalid

5. I uopšte biti jedno od to dvoje

6. Pahuljo sa ljudskim likom

7. Kako da ljubim devojku koja smrdi na cigare, mislim ako nemogu u ona gornja usta dal da je ljubim samo u ona donja usta.Ja i neznam uopste da se ljubim iako sam medju drugovima najizdrzljiviji u krevetu.

8. iako sam medju drugovima najizdrzljiviji u krevetu.

Pa ti se malo zameni s drugovima, npr budi ti spreda pa ćeš da vidiš kako je teško izdržati

9. haha

al atomski miš se više ne zajebava, ušao je u šitposting mod level 80, sad mu je samo nebo granica

10. prazna ruka bi bila saundtrek za Đanga da je snimljen kod nas

11. Da, jer bi producenti ostali praznih ruku SKEČ

12. covek je imao sex sa zenom i kad je trebalo da svrsi on je poceo da prdi

13. Pa brate mene to napaljuje kada jos pa moja cura pašne bar dva tri puta dok se krešemo, jer daje šlag na tortu na zvuke trešenja kreveta i pljeskanja guzice.Kakav je to seks gde se ništa ne čuje XD.Nego jesu li nekad nekog od vas uhvatili roditelji kako ga tučkate?Mene jednom keva jeste uhvatila i ja sam pocrveneo.Mada još jače je kada me je ćale uhvatija kada sam u sobi prckao svoju curu to je tek bio blam, al mi kasnije moj ćale reko ništa to nije sramotno sine to je sasvim prirodno i normalno.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.