Prijava

Inače, ovo se zaista dogodilo, nisu pretočili vic u vest

SREĆNA NOVA JEBEM TI STARU XD

Срећна 2018а зима господња православна

Srećna nova svima. Živili još 100 godina, al ne na aparatima!

Како инсталирати менструалну чашу?
Чаша се убацује у вагину, а тамо га држе директно од мишића и резултујућег вакуума. За разлику од тампона, који су такође невидљиви, поклопац спречава додир вагиналног зида секрета. У овом случају, интимни контакт посуде са мишићима не дозвољава да садржај исцури, али чаша пада. Али сви тампони се могу видети, ако немате лан, капа у овом тренутку је потпуно невидљива, што даје велики плус у својој апликацији.
Да бисте инсталирали менструалну шољу, потребно је да убаците ЦД РОМ у ЦД РОМ Драјв, и онда Некст Некст Јес Некс Финиш.

Srećna vam 7526. godina!

Realno sam srećan što se nisam rodio kao žensko, biti muško je zakon biti žensko je biti ništa.Da navedem primer evo žensko nemože da pravi mišićnu masu,nemože da sedne da popije pivo ispred prodavnice,nemože da podriguje,nemože da šeta neistuširana 7 dana,nemože da kupuje mobilni od cigana,itd...Biti žensko je samo lepo dok smo dečaci i devojčice s 10 godina tada smo gotovo jednaki u prljanju i glupiranju.

Гледао сам мемедовића кад био неђе у азији и причо чоек како је ишао у лов са тим кером азијским овчаром и нападне га рис јебени и кер се порве са рисом, рис га закоље на кеца ал ловац стиго да узме пушку и убије риса. Скењо сам се био. Добар кер ко љеб.

Alaba igra fudbal nije pas druze