U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Gonzo, toliko su prdeli u prazno, a sve se svodilo na to kako Srbi hoce da im uzmu nacionalni identitet, da ih porobe i kolonizuju, guzu su svoju dali, dozvoljavali da nas bombarduju koristeci njihovu teritoriju, priznali kosovo, i sad sa danasnjim danom pocinje njihovo lagano umiranje koje ce se zavrsiti za nekih 50 godina, kada makedonija bude bila siptaronija a oni manjina. Ja bih da sam makedonac vec bio na pola zalihe municije u ovom momentu, ali ne, oni su se naguzili i cute. Picketine, sta ste mislili da ce neko da se klanja pred pozlacenim statuama i da se istorija pravi postavljanjem spomenika, e moji Trpce i Trajce, bolje se odmah obesite i izbegnite dalju sramotu ako ima dalje u usta vas jebem kilava. EVO VAM vase priznanje kosova
Gledaj na to s vedrije strane, sad makar ne moraju više da se jebu sa Grcima oko imena, svakako se neće zvati Makedonija za koju godinu.
gg makedonci, gg
ко им јебе матер ни мало ми их није жао кад су курве
исто важи за србе
makedonci su vec bili na podrucju makedonije kada je aleksandar rodjen i on je sam sebe nazivao ,,јас сум алекдандар од македонија''
*vo Makedonija
od
... Kaže bosanac "ja sam vo iz bosne", hahaha kao mali smejali smo se
mi imamo srece sto siptari nece nas da osvoje(mislim na celokupnu teritoriju). jebes nezavisnot,bice autonomija.ocemo u skupstinu srbije i da odlucujemo sta i kako na kosovu.za 10 godina bi im dali premijersko mesto u srbiji kako bi pokazali da smo urbani.nas bi polako nestajalo, a njih bi brze raslo.za 100 godina bi bilo sve albanija.moglo bi se reci da su glupi.ili je ovo namenjeno za nekog drugog.kamo srece
i ko jebe makedonce.ko cigani su svi tamo
Domacin co'ek
https://www.youtube.com/watch?v=zl_0z81tSss
Evo danas je ivanov odbio da potpiše ovaj zakon o dva zvanična jezika...
Sad već viđeno, albanci na ulicama već iduće nedelje - > policija bije govna - > neredi - > građanski rat, do leta najkasnije - > albanci koriste priliku i jebu nam majku na severu kosova onako tu i tamo usput
ja mislim da ce se u makedoncima probuditi gen aleksandra i da ce osvojiti sve do indusa pa i dalje
Treba šiptari da ih jebu kad već Skoplje nije htelo u nedelju da pusti Vardara da pobedi da bi ostali u trci sa Škendijom.
Pa, postoji mogucnost da sve ispadne tako, samo MALO drugacije. :-)
Hint: uz siptarske femonstrante i makedonske kontrademonstrante, bice tu jos neko...
Biće Torazuluov CANVAS, ekipa profesionalnih revolucionara tek pristigla sa priprema ronjenjem ispod zaleđenog Jeniseja i obučavanjem na časovima kod penzionisanih agenata KGB, i oni će biti taj tas na vagi koji će odneti prevagu u korist makedonskih rodoljuba
Edit: ;)))
Pašće jedna steam zamjena by: torazulu
Kad konacno pobedimo i zavrsimo posao sa saterivanjem i davljenjem siptara u jadranskom moru (kao sto prorocanstvo kaze) neka neko bude ljubazan i opomenei me da udavimo i nevernog Boba provokatora u plicaku Draca
Imaću tada jako obezbeđenje kao predsednik Srbije i mastermajnd etničkog čišćenja raznih manjinskih grupa
Ako je tako onda u redu
Bratski pozdrav