u reklami pivo prolazi pored ovih crncuga i zaustavlja se u rukama manje crncuge, i nedugo posle toga se prikazuje naslov svetlije je bolje
mislim nemoguce da oni sami to nisu primetili tolika kompanija i sve
da li namerno hoce da izazivaju kontroverziju ili kako
Skapirao sam sad za reklamu o cemu se radi, namerno su sto posto. Urade to namerno pa na prvi prigovor povuku i nema kaze al ceo svet pogleda reklamu svakako da vide rasizam i svi na dobitku. Cak ne placaju ni emitovanje jer se seruje netom = nerealan ric za dz
https://www.youtube.com/watch?v=g_u_-OD1_z0
Ahahah dobar fazon skroz, sad će verovatno da se jave gmo lgbt peta udruženja i da seru po hajnekenu zbog ovofa
vec su povukli reklamu neki reper crnac chance the rapper digo dzevu doma
hhaha de ne zvuci ova pistaljka ljuto si normalan cuje se kao da crkava neka zivotinja u vatri
Ne kapiram sta je problem sa ovom reklamom glup sam jako moze neko da objasni al kao da imam 10 godina
lighter=svetlije
u reklami pivo prolazi pored ovih crncuga i zaustavlja se u rukama manje crncuge, i nedugo posle toga se prikazuje naslov svetlije je bolje
mislim nemoguce da oni sami to nisu primetili tolika kompanija i sve
da li namerno hoce da izazivaju kontroverziju ili kako
nista nisam skapirao u reklami, al crnci su jeziviji od pedera i tih sranja, prejako umaraju sa rasizmom, a trgali bi belce zubima
pa ne smaraju crnci s rasizmom brate
https://www.youtube.com/watch?v=L5IuBTHArxg
pogledaj samo ovaj video haha boli svakoga kurac sem bele ljude
ma de ne smaraju, sta god im nije po volji odma kazu to je zato sto sam crnac ti si rasista...cim pocnu da gube raspravu povlace rec RASIZAM
dobro ovo na snimku su sve amerikanci tako da gubi validnost
Crnci su najveci rasisti danasnjice nema tu sta
Moze tema da se otvori koliko materijala ima
dobro to jeste ali najvise belci kenjaju o rasizmu
Ima onaj lik na jutjubu Black Hitler ga zovu, piš živi, pa onda ovi sto tripuju da su im belci pokrali istoriju.
Kaze eru arminu: dobro to jeste ali nisi u pravu haha sjajan argument
da da we wuz kingz n shit hha
Skapirao sam sad za reklamu o cemu se radi, namerno su sto posto. Urade to namerno pa na prvi prigovor povuku i nema kaze al ceo svet pogleda reklamu svakako da vide rasizam i svi na dobitku. Cak ne placaju ni emitovanje jer se seruje netom = nerealan ric za dz
belci podsticu to da ljudi vide razliku time sto seru stalno o tome sta je politicki korektno