Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ahahah dobar fazon skroz, sad će verovatno da se jave gmo lgbt peta udruženja i da seru po hajnekenu zbog ovofa

2. vec su povukli reklamu neki reper crnac chance the rapper digo dzevu doma

3. hhaha de ne zvuci ova pistaljka ljuto si normalan cuje se kao da crkava neka zivotinja u vatri

4. Ne kapiram sta je problem sa ovom reklamom glup sam jako moze neko da objasni al kao da imam 10 godina

5. u reklami pivo prolazi pored ovih crncuga i zaustavlja se u rukama manje crncuge, i nedugo posle toga se prikazuje naslov svetlije je bolje
    mislim nemoguce da oni sami to nisu primetili tolika kompanija i sve
    da li namerno hoce da izazivaju kontroverziju ili kako

6. nista nisam skapirao u reklami, al crnci su jeziviji od pedera i tih sranja, prejako umaraju sa rasizmom, a trgali bi belce zubima

7. pa ne smaraju crnci s rasizmom brate

8. https://www.youtube.com/watch?v=L5IuBTHArxg
    pogledaj samo ovaj video haha boli svakoga kurac sem bele ljude

9. ma de ne smaraju, sta god im nije po volji odma kazu to je zato sto sam crnac ti si rasista...cim pocnu da gube raspravu povlace rec RASIZAM

10. dobro ovo na snimku su sve amerikanci tako da gubi validnost

11. Crnci su najveci rasisti danasnjice nema tu sta

12. Moze tema da se otvori koliko materijala ima

13. dobro to jeste ali najvise belci kenjaju o rasizmu

14. Ima onaj lik na jutjubu Black Hitler ga zovu, piš živi, pa onda ovi sto tripuju da su im belci pokrali istoriju.

15. Kaze eru arminu: dobro to jeste ali nisi u pravu haha sjajan argument

16. da da we wuz kingz n shit hha

17. Skapirao sam sad za reklamu o cemu se radi, namerno su sto posto. Urade to namerno pa na prvi prigovor povuku i nema kaze al ceo svet pogleda reklamu svakako da vide rasizam i svi na dobitku. Cak ne placaju ni emitovanje jer se seruje netom = nerealan ric za dz

18. belci podsticu to da ljudi vide razliku time sto seru stalno o tome sta je politicki korektno

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.