Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Odlican tekst, podelio sam ga. Trebalo bi mu podignuti (i jos nekolicini) spomenik i bistu u glavnom kanalizacionom kolektoru u npr. Cvetojevcu kako otvorenih usta prima ceo protok dovodne cevi.
Pitanje u vezi tarzanije u poteri.
Gledam, transfer pitanje baš.
A babetina ona malopre me je iznervirala u pičku materinu gluperda jebena kakav kurac trema, sad će samo da jebe ovog prvog pederka i da mu oduzima vreme jer mora da se javi pre odgovora
I pederko je odvratan ali babetina... Pu majku ti jebem ala me izbaci iz takta
A ovu milicu bih gagovao danonoćno samo da ne progovara indijanac jebeni
natu treba tuci svaki put kad otvori usta posebno za dobrobit dece da ne poprime prostacko ponasanje od nje i izjave tipa -zbog da jedes govna
kakvo pitanje?
E a ovaj poslednji lik je jedini korektan od njih, samo jbg jeste imao prelagana pitanja baš
Ma kurac od pitanja, koji naš onlajn magazin (ili tako nešto) ima slogan "klub krivih mužjaka"
Svo troje takmičara su mi odvratni, milica tragačica da ne pričam ali ubedljivo najveći transfer su mi oni skečevi o tragačima što ih Memedović čita na početku. Jel nema niko na rtsu da im kaže alo bre skečevi iz originalne potere kad se prevedu na srpski ne da nisu smešni nego zvuče imbecilno i baš jaku neprijatnost emituju.
A baba odvratna hahah majku joj jebem, uzela 20k, ova dvojica zajedno 800k (ako prođe i ovaj lik, a hoće verovatno) i viče sad "UZMI VEĆU PA DA PODELIMO NA TRI" Ahahah pa nije te sramota majku ti jebem komunjarsku
Zamislite ovu situaciju sa devojkom sa kojom ste u vezi 4 meseca kad odete kod nje u kafic gde radi i nece vam dati za dzabe kafu sta bi ste radili?Ja bi se osecao mnogo uvredjeno i poludeo bi, da mene tretira kao nekog totalno nebitnog i onda bi trazila da je osamarim.A od prevare ima vise da me naljuti da me ona ostavi nakon sto sam se zrtvovao za nju i tada ce da vidi svoga boga darvinistkinja koja je umislila da zasluzuje 10% top muskaraca.
Beži bre u kurac krasni budalo
jel stvarno rekla da ide na vecu cifru, a pogotovo to da podele na TRI?? bas sam otiso do klonje tad
jebena ravnopravnost polova, zenskim takmicarima uvek daju mnogo vece cifre i svaki ali skoro svaki put one mrtve ladne izaberu ovu manju cifru kao sigurica
Majke mi, zgadila mi se babetina, šutirao bih je onde na sred studija kad bi išlo uživo da moraju da emituju seme joj jebem odvratno a inače sam poprilično tolerantan, UZMI VEĆU PA DA DELIMO NA TRI bez trunke blama, i posle kad su popušili kurac naravno ćutala ni da se javi jednom makar, ništa, mrš majku ti jebem
ahahaha pa evo ja ne znam....hahah to nijedna osoba jos nije nikad rekla otkako gledam
nije znala nista jebeno, uzela najnizu ponudu ko poslednja pizda, jedva 20k nagrabila, ovaj jedan uzme 300k, ovaj drugi 500k i to vecu sumu uzme muda ko bik do poda i onda da deli sa matorim kretenom
Moraju da potpišu svi pre emisije da dobijaju jednake delove, glupo al jbg
Ma nije frka u tome, ok je to što dele, nepravedno ali jbg, nema veze takva su pravila, u babi govnetu je problem, umesto da ćuti u ćošku i jede govna iz kante i pusti ovu dvojicu, ne ona tu smrdlja i kao savetuje nešto nekoga i još HM HM OVAJ ZNA DOSTA "E uzmi veću sumu pa da delimo posle ja sam uzela 20k ha ha ha a vi 800 ali delimo nemojte zaboraviti hej delimo na tri"
Hahah
haha sad moram da upalim tv da premotam na bakutu
I PODELI NA TRI
HAHAHHAHAHHAHHA