Podijeli sa Vukajlijašima

1. automobili i smotana zica. fiat i leoni...

2. E a jeste skontali kako Vucic i SNS namerno obaraju cenu bitkoina da narod u srbiji ne bi mogao da se obogati? Mamu im jebem sendvicarsku

3. napinjes previse prijatelju

4. e hvala kelt, mrzelo da tražim

uslužna industrija i poljoprivredni proizvodi. ono što posebno bode oči su cigarete, filip moris u 2017 godini preradio u Srbiji 27 miliona kg duvana, a nije kupio ni kilogram domaćeg... dobro mi postojimo sa ovako podaničkom vladom

5. vojna akademija je verovatno najgluplja serija ikad emitovana

6. +0.5
    delimicno se slazem

7. One night, in the year 1713 I dreamed I had made a pact with the devil for my soul. Everything went as I wished: my new servant anticipated my every desire. Among other things, I gave him my violin to see if he could play. How great was my astonishment on hearing a sonata so wonderful and so beautiful, played with such great art and intelligence, as I had never even conceived in my boldest flights of fantasy. I felt enraptured, transported, enchanted: my breath failed me, and I awoke. I immediately grasped my violin in order to retain, in part at least, the impression of my dream. In vain! The music which I at this time composed is indeed the best that I ever wrote, and I still call it the "Devil's Trill", but the difference between it and that which so moved me is so great that I would have destroyed my instrument and have said farewell to music forever if it had been possible for me to live without the enjoyment it affords me.

8. pa mogao si i neki uvod da iskopiraš...svakako sam otišao da guglam ko je u pitanju i da pročitam malo širu priču, sasvim korektna podijela

9. Ok je brt slike su gadne nema sta bas kidas nego leba ti kako meni nikad ne iskoci pred mene neka ovakva slika kojim se to delovima interneta kreces imbecilu jedan

10. Ovo samo rojken koji se podsmeva silovanju trogodisnje devojcice moze da okaci

11. 4chan random tema bukvalno svaki deseti post ovakav

12. tamo se isto trude da budu sto morbidniji jer tako si vise kul

13. Dobro dupe ima ovaj lik, kontam da ga salecu gejcine samo tako

14. Gledao emisiju, kazu ladno se luci neka susptanca ekanabinol nakon trcanja, cak i nakon krace ture. Tipa, naucno dokazali, vadili krv i to, kazu to telo nagradjuje trud. Kucam ovo dok trcim, poz.

15. To nesto slicno dejstvu vutre?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.