Podijeli sa Vukajlijašima

1. ако планираш да предајеш енглески не очекуј неке јаке плате и могућност да се запослиш у шенжену конкретно, преплављено је црним чамугама из африке и белим чамугама из источне европе

2. за друге градове ти већ треба виза да се не би цимо преко границе на сваких месец дана

3. imam neki kontakt u seulu, pa bih za početak svaki mesec na par dana išao tamo zbog vize i onda se vracao, jer ne kontam u šenžen ici, mada još je to u početnoj fazi razmišljanja

4. нађи бре неку школу и цимај их да ти заврше визу и не иди тамо док не добијеш папир немој бити као нека глупача из ниша што је отишла тамо на обећање и вратила се кући после месец дана и немој бити дебил да путујеш у сеул није то на петнес километара

5. Znam ovo za vizu, nisam goreo po glavi samo da zapalim tamo na slepo, al imam dobar kontakt u koreji, bila mi riba kući na razmeni, nudi dzaba smeštaj i kartu do nje.

6. Pa jesi cim nudi i kartu

7. ne pita šta košta da ga dovede, korejski kurci mali :D

8. Korejski kurci mali, a dodatni plus krompirovi nokti xD
    Kombo kao stvoren za Azijatkinju sa prebolesnim fetišima

9. Hahaha ne bih vam detalje otkrivao dalje, već sam razotkriven dovoljno, al mala je inače učiteljica, pa tu ide plus za te azijatske fetiše što gonzo kaže

10. Jel te lupa onim pointerom po kurcu dok gricka nokte u soja sosu pa sigurno nema druge

11. Au krompir brt, you are living the dream.

12. Oćete da vam napišem imena na korejskom heh

13. Masu korejskih horor trilera sam odgledao i deluje mi da samo hoće da te pojede ili te prinese kao žrtvu satani ili nešto sl.

14. Krompir, nisi proso izvlacenje za zelenu kartu? Sine, to ti je namesteno vec zadnjih 15 godina... To dobijaju samo oni koji se vec nalaze ili imaju nekog u USA.
    Izuzev siptara, oni imaju sistem pa placaju.

15. da, da, krajem prošle godine se prijavio u sistem, juče bilo izvlačenje i nisam prošao. msm znam ono da ide oko 50 hiljada viza za ceo svet i to, pre 4-5 godina drugar dobio a iz fore se prijavio, pa rekoh ajd i ja da probam. pre toga dva puta odbijem za J1 vizu, i dva puta za kanadsku preko garantnog pisma (mada mislim da me rodbina farbala za ceo proces lolo).

16. Namesteno ahhaaha

Koliko ljudi vole da lupaju, moja drugarica otisla pre mesec dana da zivi tamo,izvucena za green card, takodje burazer mi je prosao vizu za rad u americi iz prve a nemamo nikog tamo

Krompir neki razlog postoji sto te odbijaju, a to nije sigurno sto si skupljao nokte i sto postoji neka zavera protiv Srba, ne znam kako da provalis u cemu je prob, mrzi me da citam sta si sve pisao i za sta apliciras ali ne odustaj druze

17. vrednost nekretnina na moje ime je pozitivna nula, studiram osrednje itd, tako da su to otprilike razlozi odbijanja za usa, za kanadu vec pojma nemam, tu imam par nekih teorija al da ne smaram džaba.

18. Krompir da nemas neki postupak da se vodi protiv tebe ili da se vodio, ili da dugujes nekome nesto?

19. lol haha nemam, nemam, skoro sam baš vadio iz suda i policije potvrdu da nisam kažnjavan i da se ne vodi postupak, nego zbog tih svojinskih odnosa je 99% jer nam je sve popisano na nekog drugog pa zato, jbg klasični dođoši :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.