Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ne bi oni posadili jos malina nego bi kupili noviji mercedes.

2. Jos su i uspeli da se “izbore” da im ne prave branu na limu i ogroman projekat mini-hidroelektrana koji bi zaposlio brdo ljudi da im ne bi poplavili deo gde sade maline jebale ih maline u usta da ih jebu trebalo je da se uglavim nesto tamo da uzmem neke pare. Dosli investirori napravili projekat i hteli da uloze 4,2 miliona evra ne bi nikad struju uvozili

3. Ne bi nego bi posadili jos malina ajde da ne ulazim sad u to kako znam

4. Ok po ovome sto je Pseto rekao cenim da Maestro treba u posao sa malinama sig

5. Pa maline=srpski bitkoin

6. Jesi čuo ti za izvoz, dedžgo

7. Bezi od mene cigane reko sam ti

8. Plavook sam majmune

9. Oke, Pseto, sigurno je i to problem, ali sam ubijeđen da su hladnjačari 80% problema jer znam kako hladnjačari rade, ima ujak moj hladnjače za raznolike namjere u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH, pola države kod njega skladišti nešto, privatnik, sam uzeo kredit, izganjao sve, napravio i sad krši i lomi poljoprivredom, nije nešto prejak u tim krugovima ali je respektabilan.
    Svi oni čekaju poslednji čas, izađu onda sa E JEBIGA, LJUDI, 30 DINARA DAJEM, UZMI ILI OSTAVI.
    I pošteni srpski sakati u glavu seljak uzme i to daj šta daš jer se zakucao u kredite jebene a rate idu, ne jebu živu silu.
    Onda hladnjačari imaju živu malinu domaće proizvodnje koja im stoji u hladnjači, operu je kroz papire i za 3 dana uvoze tu istu malinu iz Maroka. Prodaju kasnije za 15€ kilo.

10. Pa nista onda daj da otvaramo hladnjace

11. Bon šok, Psetoi, opra nas čoek argumentovano, jel da nastavimo da kenjamo ili da se za kurac povučemo

12. Znači, tvrdim- sposobna država+izvoz+ukidanje monopola= dobrobit

13. Država mora da hastluje, Tito je to znao

14. Reko sam ti da odjebes majmune

15. Popušiš mi kurac, reko si da je nezaboravno

16. Gde je tilmo kad ti treba

17. bez obzira ko je u pravu protest tipa "narod blokirao put" je najpickarskiji nacin protesta koji postoji, osim ako ne protestujes zbog tog puta. kao, ljut sam na drzavu, hladnjace itd pa cu zato da uzmem traktor i da blokiram put i da zajebavam ljude koji ni najmanje nisu krivi zbog toga sto mi se dogadja i tako cu da isteram pravdu.

spali maline. natovari traktor pun govana pa rasipaj ispred hladnjace. rasipaj ispred vlade.
    uzmi traktore, blokiraj put glavnom hladnjacaru. iseci mu struju. imas bukvalno milion nacina koji su ilegalni kao i preprecavanje puta da pokazes sta ti je na kurcu i da naskodis i sebi i onom ko ti ide na zivce (strajk) a ti se resis da ko picka uzmes i ne das peri da prodje autom da odnese bolesnoj majci lek i stojis tu i pricas mu kako je to sto mora jos sat vremena da obilazi vrlo bitno jer tako ispravlja nepravdu prema malinarima i ne mogu samo njega da puste jer to gazi principe.

jedna nepravda ne resava drugu, malinari su picke i krivi su dokle god ovako protestuju. istog misljenja sam bio i kad su ovo radili zbog slobe, i zbog bilo kog razloga koji nije vezan iskljucivo za taj put.

takve glave bi, da se protestuje za put, zaglavile prugu.

18. Neam ja sad vremena za hladnjaču al da nemam pametnija posla sigurno bih tutnuo lovu u hladnjaču.
    Prošle godine je Hifa oil otvorio jednu hladnjaču u Doboju, 2000 tona kapacitet, usrao se u posao bukvalno svima, 10 miliona evra je uzeo do sad plus grad subvencioniše kooperante koji donose plod kod njega, boli ga kurac lagano.

19. ova sranja sa "sacu da jebem sve osim osobe X jer me osoba X nervira pa ce ovi sto ih jebem da se naljute na osobu X" se cesto desavaju samo po francuskoj i srbiji. najobicnija logika picke.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.