Podijeli sa Vukajlijašima

  1. vecina hrvata i jesu hercegovack srbi.
    znam hrvate jakovljević, popović, tadić, petković, vučić.

  2. Управо тако Змају. Наш књижевник Јевто Дедијер је написао читаву књигу о том вјерском конвертитству и хрватизацији у Херцеговини. Чак се зна и које су славе славили ти самозвани Хрвати.

  3. Boljanovići u Hrvatskoj su Hrvati (iz Srednje Bosne). U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Gradu Zagrebu i u Srednjoj Bosni (područje Bugojna).

  4. Лололо значи има нас и Срба католика.

  5. U Hercegovini, Dubrovniku i širom svijeta
    1382-2012

    „Životni put naših predaka i ako težak i trnovit, pratili su običaji i vjerovanja u kojima su bila izvorišta nade za bolje doba. Oni su mu davali moći i snage, da sačuva ime do naših dana.

    Na žalost, istorija ni predanje nije ostavilo pouzdanog traga o izvorištu korijena. Naš rodoslov ne seže do prvog pomena porodičnog imena koje se javlja prije 610 godina. Prezimenjak Radmil i sin mu Cvijetko , odnekud dođoše u Dubrovnik 1382 godine gdje im zvanično zapisaše “ … i da će se nastaniti u Dubrovniku i njegov okolišni kraj sa svojom porodicom“ .

    Boljanovići vode porijeklo iz sela Danići kod Gacka, sada u selu žive porodice: Boljanović, Petrović. Vidaković, Banaš, Ilić, Mandić, Crnogorac i Papović. Dr Jefto Dedijer, u svom istraživanju porijekla stanovništva gatačkih sela, za Daniće veli: – U selu su dvadeset i sedam kuća koje čine tip razbijena sela, u kome se počinju obrazovati i male grupice kuća. Selo je bilo prvobitno svojina manastira papraće kod Vlasenice u Bosni. Docnije ga oteše Turci (oko 1465 godine) i današnji seljaci naseliše se kao kmetovi.

  6. i ovaj brat je nadrealan, mada je valjda dobar košarkaš
    https://www.youtube.com/watch?v=1OrkWDix2hM

  7. Odlican igrac, ali kakav retard hahahah

  8. E sada, ima jedan klip gde prepricava tucu sa romima, jebeno nadrealno, jedno 50 puta krene da kaze cigani, pa se ispravlja.

  9. https://www.youtube.com/watch?v=9da07nLpeWo
    najbolji video na ju tjubu, hahaha koji patoloski lazov...i cuvenih 40k evra za mec, tolko ni u ufc ne dobijaju prosecni borci, a ne neka vasarska organizacija, dodje 500 ljudi da gleda, ne nakupi se profita od karata i sponzora ukupno 10k evra....al u koje dubioze ulazi lik kad se opravdava za poraz haha

  10. nije ga cak ni nokautirao nego je on vesto izmanervisao hahaha da izgleda kao da ga je nokautirao jer se kladio u velike pare xD

  11. a sada opet gledam
    predobar je i prekulturan lik ovako
    čak kasnije objašnjava da se kevi obraća sa vi iz poštovanja prema njoj

    https://www.youtube.com/watch?v=TNf_uyFExaQ

  12. Kad su došli neki parčići mesa, pitam ih gde je hleb, a oni mi kažu 'Ne služi se ovde hleb'. Pitao sam ih 'Pa jeste li vi normalni, gde ste me doveli? Kakva je ovo splačina? I tu se menadžerova žena rasplače

  13. казахистан хаха

  14. Druže ako jeste neko bi trebao biti bijen

  15. Koliko cujem antivakcinasica je riba, pametnom dosta

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.