Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ne gledam od prvog dana balkan info al me nerviraju ovi kao ovaj tejt koje je to samopouzdanje
    Iskace lik iz frizidera njega boli kurac za sve sto prica nego drobi za pare dao milione za marketing isto ko i sve ostalo ljudi normalni vise manje nego govna ovi sto gledaju

2. Ima onaj jedan amer ne znam sta je al izadju shortsevi on predaje nesto da li drzi neke forume gde prica o ekonomiji i zivotu ne znam al gostuje i po emisijama ima onako cudna usta malo brzo prica crna kosa
    Ajde ti njega dobi u debati za bilo koju temu kad prica sto na sat ti dok razmislis sta da kazes ovaj te vec poklopio
    Onda ima jedan kanal crni logo mislim sa zelenim slovima muslimani imaju neki stand u americi i pricaju da isus nije bog zbog toga i toga i skrecu paznju na neke rupe u bibliji a kuran je savrsen i onda kovertuju ako se tako kaze katolike u muslimane pa kao video kako oni zive nakon preveravanja nisu pogresili prava vera pa onda snimak kako pricaju sa prolaznicima katolicima i on kao argumentuje nema sanse da izgubi
    Pa sam video snimak neki prica valjda za transvestitom pa kao postavlja neka pitanja kao i ovaj ova ode ne moze da odgovori jer je ovaj smorio medjeda
    Pusti ljude da zive
    Ja kad odgledam sve te snimke jer sam debil ja vise nisam siguran ni kako se zovem kad visim njihovu dozu samopouzdanja ne znam posle da li pravilno drzim casu

3. Postoje osobe koje sa potpunim pouzdanjem
    slusaju izlapelog dizaca tegova koji im govori o tektonskim promenama koje ocekuju svet i to bez imalo blama dele sa drugima

0k

4. Ima onaj mali isto sto kupuje po amerikama polovne stvari pa prepprodaje kao oni bid wars sad ne znam jel mu to osnovna delatnost bila i on isto drobi dosta doduse on je jedan od normalnijih npr prica kako on ne trosi puno pare svi su budale ko da za neki jak brend pare nemam pojma ali ono nije bahat nego normalan samo kenja dosta al kao oce da pomogne mladim ljudima da od standa sa limunadom ispred kuce dodju do izgradje solitera i onaj ilon mask isto govno spava 1 sat kao AV radi 25 ajde on jeste i najpametniji i normalniji u toj americi i ne govori ko sta treba da radi osim kad ga ljudi pitaju al i on nek se tera u kurac

5. Ne znam sto mora non stop da dolazi do ubedjivanja nekog u ovome svetu moze li da zivimo svi u svom neznanju kao i do sad u miru
    Vise bi voleo da se dovede zakon da nas jebu pederi jednom sedmicno nego da gledam ubedjivanja zasto nesto ne valja ili valja ma.boli me kurac bre gledam svoj zivot malo mi njega nego da se bavim tudjim

6. Poštovanje gosn Bergas, bio bih počastovan ako bi mi dozvolili da odložim vaš šešir u Borsalino kutiju

7. Boli me kirac i za abortuse i za pedere i za drzavne i farmako mafije i za pare necu pare necu da budem ufc borac da budem uspesan necu kurve necu bugatija necu, odjebi sotono

8. U ovoj knjizi što sad čitam (koja je prepuna stavova s kojima se ne slažem), ima jedna super rečenica, parafraziram, sve će čovek da uradi osim da izgovori "ej ja ovaj svet 21. Veka ne razumem i ne mogu ništa da predvidim šta će da se desi"

Tako je valjda uvek bilo, samo ti samouvereni nisu imali platformu.

Nego zadrugu.

9. Ko prenosi naša i brazilska ženska dupeta sad u odbojci?

10. šta je ovo sve pomrlo na subotu?

11. Moze neko da promeni moj nadimak, dajem 50 dinner din

12. U "Načelnik kardiologije" ili "žene ne smeju da studiraju"

13. ako moze u vanishedUser2138418

14. @Goatifiti

Ja sam medicinski tehnicar.

Zene SMEJU da studiraju.

15. Ali nije LEPO od njih

16. JESTE lepo.

Zene u 21. veku u većem procentu znatnom završavaju fakultete.

17. Vucic krenuo u Jasenovac, uje rekle “dalje neces moci”

Ne znam jel vam prenose mediji u Srb to ali djeluje da je Vučko ispizdio ozbiljno. Navodno je krenuo da zaobiđe diplomatske procedure posjete (iz nekog razloga) i ovi rekli “neces majčin sine”

18. Najavio privatnu posetu ministru i rekao mozes samnom ili ne moras i mozes reci sluzbama da znaju ako treba
    E sad ce da najavi sluzbenu pa ce da vide
    Ispizdeo je a sad su mu dali keca u ruke a na talonu kec i velika desetka jbg
    U njegovu korist je ovo opasno

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.