Podijeli sa Vukajlijašima

1. Koliko sam igrao ovo nekad
    Gde nas ne obavestavaju sedamdeset konferencina sazvano

2. Twisted Metal 4, ajooj sta smo radili na PS1 pre dosta godina

Jos uvek ponekad igram na emulatoru

3. Čitam novine kaže na koncertu dinomerlina u tivtu publika skandirala novaxovo ime pošto bio u publici, a jedan komentar veli - nole brt, vidimo se na koncertu tompsona hahah

4. A jes bilde ovaj naš, bez premca

5. sve sve ali da ode na dina merlina, pa jebo mater, garant iz inata otisao tamo

6. Obratite paznju na artikulaciju/izgovor profesorke engleskog pri govoru
    https://www.youtube.com/watch?v=FeDbERPU1Og

sta je ovo koji kurac

7. Rizikujem da ispadnem Koštunica, al što tolka mržnja na Dina Merlina? Fazon jedva čekamo da umre ko Klinton.
    Msm ne volim ga, nego ono

8. Pa musliman + sranje pesme ima

9. Ustašio je kad je bilo hip, a sad je fin

10. "zabranjeno za pse i srbe" -- pa reano ja vise volim pse nego srbe, ali u svakom slucaju sta ima da zabranjuje psima ista

11. Mislim da imamo posao za Levijatan.

12. "zabranjeno za pse i srbe"

Je l to stvarno negde, igde, ikada pisalo ili je to još jedan mit iz vremena pre gugla.

13. Jeste, pričao lično on kod Ivana Ivanovića.

Tj. priznao da je mrzeo Srbe, jer mu bombe padala nad glavom.

14. Pošto sam jebi ga čuo to i za neki album Nirvane ili Foo Fightersa gde je bubnjar kao bio Hrvat. I za još nešto sigurno. Zaboravio sam više...

15. Sad guglam, navodno je na ulazu u neki.kafić, na omotu svog albuma napisao zabranjeno za pse i srbe.

Sad guglam da negira to, al negira prwd koncerte u areni, sto je normalno lol.

16. Ja sam cuo za Nirvanu i Eminema LOL al ne verujem da je ikada to iko napisao

17. Sad ću da vidim da l je gostovao kod Ivana Ivanovica i reko ovo. Ili sam podlegao kolektivnom manipulisanju. Xd

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.