Podijeli sa Vukajlijašima

1. slučajno se pojavi niotkuda profesor pa jos pametan, kao sumnjivi mladež...

2. Živ je Cirko, umro nije.

3. Nije to naš Cirko čim ovo u Ukrajini naziva ratom a ne operacijom denacifikacije. Dvostruki agent koji pokušava da ukalja časno ime Cirkovo.

4. Ehhh, naš Cirko je imao časti. I linkova.

5. Burazer išao na medeni mesec u pariz, ja ga vozio na aerodrom u bg. (romantičan početak)

Primio dve doze fajzera, nije znao da za ulazak u francusku treba tri. To je saznao na aerodromu...

Elem, ja krenuo za niš, došao do smedereva, zovu me, kaže vrati se, pozitivan sam na onom brzom testu.

I sad, da je imao tri doze, ušao bi na let svejedno što je bolestan. A ovako ga vratili. Gde je tu logika.

6. Uz sve to propale mu karte za avion od 800e i za diznilend 250e, lepo sam mu rekao da se ne ženi lol.

7. Ako se ovaj trend nastavi (masovno inficiranje sa jako niskim procentom hospitalizacije), neko će morati da donese odluku da se sa testiranjem prekine.

8. Pa sto se nije vaksinisao majmun

9. nikad ne dosadi xdd

Ako se ovaj trend nastavi (masovno inficiranje sa jako niskim procentom hospitalizacije), neko će morati da donese odluku da se sa testiranjem prekine.

a dobro kasne sa odlukom jedno god dana nije strasno

10. Ne bih se složio, delta je bila pre godinu dana tačno

11. Al koja fora, dve-tri godine ovo sranje traje, ono cela planeta je ili preležala ili se vakcinisala. I sad imaš neki nenormalan rast zaraženih. Niđe veze.

12. I sad treba čekam 2-3 dana da l' će i mene rokne. Mora pijem puno piva sad, jer neću moći posle ako se razbolim.

13. Da objedinimo sve teme:

Nolo se VAKCINISO i ide BRANITI UKRAJINU od RUSA!!! Federer pička NEUTRALAN!!1!
    (FOTO)(VIDEO)(SISE)

14. Sad bacih pogled u zadnja dvajesčetri sata, 14k testiranih 6k zaraženih. Pa je l' ovo realno hahahah.

15. Novi soj se zove KENTAUR

hahahahahaha krv ti jebem, hahaha "ej ajd se vidimo, nemogu imam kentaur"

16. Centaur Warrunner ume da bude nezgodan ako uzme blink u ranoj fazi

17. Da nisi ti slučajno Banjo, najbolji igrač dote u cg sig (sig.)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.