Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nije mi jasno zbog čega su nam asocijacije na "rusko" crveno-komunjarske boje i pesme iz istog perioda. Okej je "Podmoskovske večeri", ali Rusija je ipak starija od SSSR-a, a samim tim i više od toga, majku mu.

2. Kao što u svetu do skoro nisu imali pojma o Srbiji gde, je šta je, kad im kažeš da si odatle. Tek kad pomeneš Jugu i Tita, jbg, tako je. Iako je Srbija stara država. Dobro, sad kad kad im kažeš da si iz Srbije, pitaju te jel još rat tamo traje. Kad malo bolje razmislim, bolje da je Tito asocijacija na nas, nego ratovi i ostala sranja i klanja. :)

3. Trebaće još mnogo marketinga da nam se to komunjarsko nasleđe skine s leđa.

4. hahaha mešja, ojebalo :D

5. Skočimiše ti voliš brza kola, tebe će se sviđet ovo.

http://youtu.be/LuDN2bCIyus

6. Svaka mu čast. Tehnički savršeno.

7. Jel ovo staza iz NFS. tj jel u NFS oova staza. Poznato mi mnogo, a nijesam bivao po amerikama

8. http://www.youtube.com/watch?v=bN5iZVxnSr8

hehe baš mi se ovo svidja

Navijači hokejaške ekipe Kalgari Hitmen, ubacili su 21.453 plišane igračke na teren pošto je njihova ekipa postigla prvi pogodak na utakmici Kanadske hokej lige sa Kutenejom.
    Svake godine uoči Božića, navijači Hitmena posle prvog postignutog gola njihove ekipe na led ubacuju igračke. Posle toga, sve te mede, zeke, žirafe i drugi plišani pripadnici životnjiskog carstva se skupljaju kako bi bili podeljeni kao Božićni pokloni deci koja se nalaze na raznoraznim lečenjima i oporavcima po bolnicama.

9. Al mu je Blok jebao kevu u Fordu.

10. ojebo forda.

Najjači dio je kad se vrti oko trolejbusa, i ono sa Trejvisom Pastranom, ojebali su.

11. Mišu zaboravio si onaj deo kada je bukvalno preleteo krivinu pod ručnom, onako postrance. A sa Pastranom je onako objasnio u dujetu.

12. I to, definitivno, to sam zaboravio!

13. Гледајте старије клипове кад је возио Субару. Кад сам видео први пут шта лик ради са аутом свршаво сам.

14. Гледајте старије клипове кад је возио Субару. Кад сам видео први пут шта лик ради са аутом свршаво сам.

Pravo zboriš, samo što bih ja za Subaru pre svega pogledao neki klip Kolina Mekrea ili Petera Solberga.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.