Podijeli sa Vukajlijašima

1. како је безобразно ово усташки, инхенсује рибу ко бритиш онај тру екснт. баш бих блејо с једном.

2. hahaha ja ovo gledam već pola sata

3. страшно стварно.

4. Liči malo na Vesnu Zmijanac...

5. ЗАШТО САМО ЈЕДНО СЛОВО САМ САН МЕЊА СВЕ ЛОЛО!

6. Kad je rekla da ga je zabila prvi put ispred svoje zgrade momentalno sam "došao", što bi Ameri rekli!

7. Bruce

Liči malo na Vesnu Zmijanac...

Bruce, misliš na Vesnu Zmijanac iz ovog perioda? http://www.youtube.com/watch?v=VaOtbqqizkA

8. хахаха колко лаже курва каже смета јој што је сви нападају да је добра пичка, а сликала се полугола са шлагом преко уста и оним позама ко да је хефта неко и неке гримасе јооо

9. Давид

хахаха колко лаже курва каже смета јој што је сви нападају да је добра пичка, а сликала се полугола са шлагом преко уста и оним позама ко да је хефта неко и неке гримасе јооо

Alal vera, ti si dogurao do kraja klipa, lolo!

10. то је на пола тебра, ал идем ка крају лоло

11. brate, čak i da nije onoliko lijepa, onaj hrvatski akcenat dere, ne moš prestat slušat

12. Ma klasična urbana legenda - samo zato što je Hrvatica svi podrazumevate da se dobro jebe, a ona se možda samo oduševila kad joj je fotograf pružio krempitu...

Jeste Proviron, taj period Vesne Zmijanac :)

13. za nju bih i blajvburg oplakao

14. има и тога брус :) а нама млађима што нисмо ухватили тај воз још су интересантније :)

ал зајеби имамо и ми ову није за бацање
    http://www.dalmacijanews.com/Portals/0/images/2010/01/MilicaDabovic.jpg
    и воли у буљу

15. Вило моја далматинска, курчину у руци стискам...

16. јао кад бих само имао додира са њима!

17. маст акуајр а хрватица ет ол костс.

18. A da joj priđeš i kažeš: "Mala, oš kurčine" uz beogradski akcenat, rekla bi ti "fafaj ćetniće"...

Ne kažem, ima ih koje su kao dobre vile, ali generalno njima nije bitno ko si ili tko si.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.