Podijeli sa Vukajlijašima

1. ово је травестит ладно... пу!

ево ти овај педо магибон боље
    http://www.youtube.com/watch?v=dCbO6mDxYBM&list=UUyXV5dFnrAltktUNZ-Cqp7g&index=1

2. Веровао ти мени или не, ја дркам!

3. на травоса ил на педо?

која сабласна мала девојчица ћути и трепће и зна да људи дркају, а продаје ту невину фацу, ево их највернији фанови лоло

Публика

Демографске категорије са највише приказа
    Мушки, 45-54 године(а)
    Мушки, 35-44 године(а)
    Мушки, 25-34 године(а)

4. Давид
    на травоса ил на педо?

Зар је битно?

А сабласна мала девојчица има 26 година лолек

5. важно да је теби лепо.

ето, никад не знаш с тим азијатима, мож да буде дете, а маторо, мож да буде женско а мушко...

6. Ova Radjardova Tajlanđanka kida. I pička i po je.

7. Dao bi ja njemu da mi on puši. A možda bih ga i krnuo kasnije kace napalim, šta znam... Možda sam ja peder samo nisam im'o prilike da saznam.

8. http://www.dodaj.rs/f/I/uf/2jfgWmMy/123.png

Verujem da ima u Vama malo humanosti i solidarnosti, te Vas molim da i Vi izreklamirate Lavandinu stranicu na nekoj posećenoj društvenoj mreži. Hvala!

9. Vreme od pre dvadesetak minuta. Gore je napisano lokalno vreme.
    Majka Rusija... O_o

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/190140_560186963995230_526330511_n.jpg

10. kurde,prije 10ak dana sam upoznala curu iz sibira koja je prošlu zimu provela kod nas
    kaže da je naše -20 mnogo hladnije od njihovog -40 i kusur
    vlažnost, vjetar i tako ti uticaji
    tako da..temperatura i ne znači toliko,aman

11. tako da..temperatura i ne znači toliko,aman

Znam to dobro.
    Ali veruj mi da je -50 ipak -50 za one stvarke koje nemaju subjektivni osećaj hladnoće, kao čovek.
    Automobili ne pale, nafta postane k'o sir, drvo puca, zidovi na kućama se mrznu, vodovod puca, i sl...

12. e, to jeste
    al kontam da su oni navikli i prilagodili se takvim uslovima, rusi su to, nenormalan narod :)

13. Курде, подсети ме то на анегдоту коју сам чуо.

Седе два пријатеља и читају новине. И каже један:
    - Види. Пише да је у Сибиру -50. Да л' је то могуће?
    - Имам ја једног пријатеља који тамо ради. Сад ћу да га зовнем да питам.
    ...
    - Где си друже... Како жена, како деца... Него, да те питам. Колико је код вас степени баш у овом тренутку?
    - Сад ћу да погледам... Ево тачно -10.
    - Ето видиш како лажу. Овде код нас у новинама пише да је у Сибиру -50.
    - А дооообро, то можда напољу.

А и ово што видра каже. Причала ми је једна пријатељица да нпр. 30цм код црнца мање него наших 20. Има ту различитих утицаја.

14. Kurd, nisi valjda i ti otišao za popa u Majku Rusiju?

15. nisam se ovako ismejao ceo dan kao na prethodni Kurdov post :)

16. Ma jok nego mi neki ortak živi u jednoj tamo pripizdini, pa pogledam ponekad kakvo mu je vreme. Kod mene je -2. :-)

17. pih, đe nađe tu sliku, od jula
    de neku iz januara, nema zajebancije :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.