Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ma bjaaazi caro, ja mislio nista u toj vojvodini ne moze da prođe bez tvoje kontrole

2. pliduu kakav je presek sitaucija za sad vezano za kabrio, na ruku ti ide vreme max

sl sedmice tropicana ili vise cekas neke kise pa da spasis neku curu ajde kod mene u kabrio imam pokretni krov neces kisnuti

3. e jebiga hezno, zezno si se, bezveze tamaniš sitnu boraniju.

4. еога циги смолз на ехит ајде може прође

5. ma ovu krupnu prof sredio već jebiga

6. Brat hotul otiso na teletinu

7. Caro jucer sam ga vozio, danas nisam.
    Više sam se navikao na vožnju ali i dalje “pleni pogled”, lep prizor

8. Hezno tebra poslao si hotula na teletinu, sta je sa avii el mozes odbanujes makar na sat dva, mislim jel smes

9. zašto hotulu banana?

10. pa sto ste se otcepili majmuni

Da li je ovo razlog, pitam se?

11. Hotul banovan od hezna, koja je pozadina priče?

12. Evo belih vitezova brane hotula

13. Tipujem da je hotul otpalio 10 dana na odmor pa ajd hezno banuj me svejedno nisam tu malo trigerujes hotule

14. Pa ja branim pravednike za razliku od tebe majmunčino

15. Tebra hotul davno zasluzio trajni ili bar loma ladjenja

16. Nek nam vrate Hotula, Haseta, Brus lija

A evo vam silikoni, atomska i CIA

17. Kmeeeeee nema hotula 10 dana kako dalje

18. Па што је нервирао хезна мајмун

19. bukv sam samo pitao zašto to otkud to da li je hezno proizvoljno božanstvo šta treba očekivati ubuduće itd itd saberi se malo caro izvadi taj pesak iz vagine

20. Ma nema tu zle krvi nego hezno hoce malo da uzburka sajt, hezno je naš, hezno je hotul !!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.