Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jeste, i onda ja uporan da dokazem kako me niko nije zajebo.

Svima = nas par gej bratstvo

2. Ti si celta mozda i ponajveca debilcina na ovom sajtu

3. ali ti si ocigledno preglup da razumes da niko ovde ne dokazuje da ga nisi zajebao. sve si nas zajebao da pomislimo da si normalna osoba, kapiras to?

tako da, ne znam sta da ti kazem. svaka cast, debil si, priznajem? ne znam sta oces?

4. nisam, nego jedini uzmem i razlozim ti tvoje debilzme na detalje pa te nervira to.

aj da se vratimo na tvoj nivo. poduvaj ga za laku noc.

5. Zajebo si kirkove mamicu ti pokvarenu hehe

Aj dam neki doprinos kurcanju

6. Ok je sve ajde sledeci put ce biti bolje

7. Shvatio sam poentu sl put kad melk stavi pandzab sliku odma cu da kezem ne nisam to ja mozda ljudi sa sajta pomisle da ih zajebavam

Aj mrs u kurac

8. Otiso vuk zauvijek rip legendo potoci suza rone

9. deder u protestu sad se nemoj logovati godinu dana.

10. Celt oso na spavanje doso tebra mesni

11. keltova metoda je neispravna, jer pokušava ti nešto objasniti kao da razgovara sa osobom koja je mentalno napredovala nakon kasnog detinjstva. tebi samo treba reći da pušiš kurac, jedino to razumeš.

12. dobro bre, niko te ne napinje toliko za to. da si doso reko lololo nisam ja, bez napinjanja "LOLOLOLO ZAJEBO SAM VAS! SVE!" "KRIVO TI, KRIVO TI" "I TEBI KRIVO, LOLO I TI SI KANDA ZNAO" ne bi od toga nista ni bilo, kao sto onakva tupava forica i zasluzuje da umre.

ovako, treba te vala tovariti.

13. Kakva slika, ko je šta briso?

Čekam avion, pričajte šta se desilo…

14. Pa bukv to sam i uradio kada sam dosao do tel

Jbg 24h opasno vremensko razdoblje

15. Тхе Проф
    Kakva slika, ko je šta briso?

Čekam avion, pričajte šta se desilo…

ništa, klasično međusobno zadovoljavanje caramela u pokušaju trolovanja nekoga.

16. Istrigerovali ste se ma preglupu foru i sad moram da ponavljam ceo jebeni scenario

Koji kurac

17. Haha prejak opis Vukovog bana

18. Kirk tebra kako strebanje

19. Kakva slika, ko je šta briso?

- melkor: kaci sliku random lika
    - cara: daj brate nije kul. ode
    - svi: daj bre melkore koj ti kurac, brisi to
    - cara: lololo nisam ja, al sam vas zajebo. lololo tebe sam zajebo, i tebe sam zajebo. i tebe, jel se jedis kolko sam te zajebo.
    - melkor: ha ha (sta ispade ovo)
    - svi: cara debil

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.