Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ma hoću reći, ovakav jedan članak dovoljan je da mi diskredituje cele jedne novine. Ništa više. Nek jedu govna, zajedno sa svojim zalaganjem za građansko društvo, toleranciju, mir i demokratiju.

2. Brate ne postoje novine (a samim tim ni informativni sajt) koji nije pristrasan. Pitanje je samo ko daje kintu i na ciju stranu vuku.
    Mada, pratis ih 7 dana i sve ti bude jasno.

3. Ja sam u to vreme uspeo iz vučje jazbine na Oslarskom ridu nedaleko od Lučana (ko zna šta su Lučane, razumeće...) da se štrumpfnem-teleportujem u redakciju lista Vojska, ne znam ni sam kako me sreća poslužila... Tamo sam morao da slušam i pišem iste takve gadosti, kao ono, NAŠI HRABRI BORCI ZA SLOBODU DOKAZALI... BLABLABLA ... i kao vrh svega toga kad sam se vratio u BG, u tom sledećem broju stavili moju sliku u članku o junacima pod punom borbenom opremom kao Robokap, sa pancirom i tim sranjima i puškama i bombama, a sećam se kad su me slikali da je panciru bio prošao rok trajanja i da smo ga nosili samo fore radi, 20 kila, da su mi čizme propusitile i da mi je blato gnjeckalo među prstima, da se nisam kupao mesec dana, da sam jeo paštetu dve nedelje, da nekom greškom nismo dobijali vodu nego topili zagađeni sneg i pili, i da je pola čete bilo na tabletama i alkoholu, četvrtina na travi, a ostali na šiptarskom dopu, i da je bilo par slučajeva da pucamo jedni na druge. Jebem im ja svima majku malo. I još malo više.

4. omladina. a i kraj godine, moraju malo oduška sebi dati.

5. Hahahaha, bre, olupali bi te momci ko seljanka lonče na bunaru, lako ti je pričati iz fotelje :D

6. Бију муда к'о црквена звона а Скочко?

хахааххааххааххаха ја не желим да ме момци олупају, нити да ја олупам момке :Д

7. хахаахахахахахахахахахахахахахахаха, био ја мали, релативно јер сам навек ђембел бијо, и одвели ме да играм фолклора и ту сам скапирао да се људима зноје дланови превише. А иначе сам антиталенат за то "играње", клатим се ко 'растов трупац а и дегенерично ми то све делује и смешно.

8. аххахахах, а у позадини иде песма '' ви фаунд лав ин а хартлес плејс '' <3

9. "Researchers in Germany have found that expressing anger can add years to your life. I'm going to live forever! Everyone can kiss my dick."

10. Uslikao ja danas.

http://i.imgur.com/qHrYi.jpg

Reklama supermarketa. Mogao bi neki poster da se napravi, naprimer "Šta mu je ovo jeb'la mu ja mater..." i slično.

11. Ruski dokumentarac(sa prevodom) od nekih 40 minuta...
    Cenim da će biti zanimljiv svakome ko ga bude pogledao...

http://www.youtube.com/watch?v=Ui2ErTc8POo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.