U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Baj d vej neam pristup diskordu slobodnih autora vukajlije. Tj imam al nema sadržaja nikakvog, endless loading loop
moraš da platiš
Sto ne izmisle stampace za pare za kucnu upotrebu gde jedno moze stampa samo ako stavis novcanicu koju zelis da usitnis ili stavis karticu i uneses iznos koji zelis da podignes, i na njemu da bude ROM memorija tj. memorija koja se moze samo cita da nebi bilo moguce fleshovanje modifikovanog firmware-a, i druge vrste zastite od hakera.
Ma najbolje da će da raspolažeš svojim parama a da to niko ne prati, vidiš kako su to razvijeni narodi norveške danske mirno prihvatili da se keš ukine skroz i eto sad imaju slobodu izbora da odluče koja banka im raspolaže životom
Nerviram se cesto kad idem da kupim nesto za 240din a samo imam 2000 kod mene i sad uzmem sve sitne pare kasiru.Oni li su u Danskoj presli na kriptovalute takodje?Kako to mislis da niko ne prati?
коспитализован бил клинтон
штета што се као прецедник лечи у војним болницама а пише да је имао ФЛУ значи преживеће курва
izaso je lol
ahahaha tek sad ovo video
https://www.youtube.com/shorts/Qs_qrxF6XKg
oni se mnogo trude da budu savremeni.kao sta ce im pare to je zastarelo.sto ne naprave da to sve ide preko drzave a ne preko banke.svako da ima svoj broj racuna kao sto ima broj licne karte i tu lezu pare, banka da sluzi samo kad hoces da se pozajmis.kako me nervira kad podignem pare pa mi stigne poruka-zaduzenje za iznos taj i taj.kakvo zaduzenje kad podignem svoje pare.stvarno to ne razumem sto pise zaduzenje.sto reko seva, ma to ti je idi mi dodji mi