To, bukv sve otislo u debilizam produkciju. Al nesto i ne postoje ti neki trendovi sad kod nas okad siptar aca krenuo na omladinu
Да шиптар има везе са срање музиком.
Иначе све је хиперпродукција и прави се за клинце, мислим увек се прави за клинце ал некад је било боље ал сад није
naravno da sistem ima veze sa muzikom i trendovima
Dinu ipo dana nisu u stanju da naprave muzicki dogadjaj i onaj egzit usrani nije prisutan.
Заправо само трендови у свету имају везе са музиком филмом и тако то, јер, како у свету, тако и овде.
Кад се направи музички фестивал, дођу само рендом заборављене групе јер су сви живи ван стрнаке отказали.
bio na arsenal fest u kg zena dobila dva kompleta karata reko ae sto da ne, ok bilo al pivo 400 ili 380 kinte limenka zajecarca , aj to nego mora kupis njihovu neku karticu koju nadojis s denge po nekim salterima fazon prebacis s tvoje kartice na tu koju ces da koristis i to troskaris po standovima s picem hranom i to
omatorio sam ja za to, do jedan pola dva plafon mogu da izdrzim
v banja otprl menja egzita sa onim lav festom
jaka pricha
koe bio glavni sponzor tog festa u kg i glavni lajnap?
Да ниси написао да си био на арсенал фесту мислио би да си био на егзиту, пошто су они имали тај неки систем плаћања са картицом, и стварно, који је лајнап, боли ме уво што си пио лименке јбт нису могли крафт неки да изнесу него лимарију и осталу сиротињску спику која кошта 70 динара у радњама.
Ja kraft se inace pije po skrndelj partijima gde su unose droge
Svako zdrav tamo krene sa vec x kolicine zesta onda pivo dodje ko rehidratacija bukv
Ма немам појма какав је арсенал, гледам сад егзит у цг била нека сиротињска спика од журке а сад рекламирају беки спајрал фест на малти, немам појма шта се дешава ту потпуно сам збуњен, па цг има бдп мањи од годишњег буџета новог сада.
El nije egzit jeo govna da ce bude u egiptu na piramidama mrrrrrrtvim
Па јесте ал биће курац, тиесто фазон наступао тамо прошле године рецимо
Е видим сад овај лавфест, има пар популарних типа деборах де лука никад нисам слушао те жене диџејевке бежи бре ал ае
Dokurcilo to didzejisanje egzit gura to vec preko deset godina nek pockraju
Nisam rekao - ali da ponovim.
Čuo sam bio Mobi
debil, kad dodje sledeci put morace da se izvinjava sto je gostovao pod siptarem veća mu to blamcuga neg sto je jeo govna kacu nas bombardovali. Ocigledna radodajka čepi se tamo de ima prođu
Јао одгледо сам овлаш документарац брутал, баш је оно што сам мислио пре гледања, ликови из краја(репери шкабо, газда паја, марлон, онај из БС) причају како је било одрастати 90их у БлОкУ и како су слушали реп и како су данас гасери а пре нису били и тако то, елем, појављује се мими мерцедес ако се не варам, какав кринџ