Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
I ja kontam da je velika sansa da ne prihvati ostavku, bilo odma, bilo nakon par dana.
министар тик тока поднео оставку ко ће сад на место министра тик тока ја типујем на кикија голубовића
Или лудог брата
vratite zoranu mesto je upraznjeno
Sad smo u stadijumu da svako sranje, ma kako zastrašujuće bilo, traje bukvalno par dana jer ga ubrzo zamenjuje drugo. Sad pala nadstrešnica pobila 14 ljudi, prethodno onaj pijani vojnik smrvio kola i pobio četvoro ljudi, devojčica ona što joj se gubi svaki trag i nemamo pojma šta se zapravo dogodilo, sem da su takozvanog osumnjičenog ubili panduri u stanici, ono dvoje nesretnika što su bacili decu sa zgrade pa se i sami posle bacili, ili nisu, više se i ne sećam, pucnjave u Duboni i Ribnikaru, vagoni s kiselinom što su iskočili kad je jedan čovek nastradao, ostala neka manja sranja kojekakva sam i zaboravio. Jbt to sve u rasponu od godinu i po dana.
Realno kad pogledaš Belivuk i ona kuća gde su mleli ljude i Jovanjica, najveća plantaža u Evropi, kao da su se dogodili pre sto godina, to sve više i ne pamtimo. Ajd što smo ogrezli u kriminal skroz, nego su se ovi bukvalno pretvorili u psihopate, jbt da žvala ne nalazi za shodno da sam smeni tri čoveka i dvojicu nekih nebitnih pošalje u zatvor na dve godine uz dobro vladanje, toliko im se jebe za sve živo.
Jovanjica prestala prodaje marijuanu sad pravi rakiju od kanabisa
https://www.jovanjica.com/en/shop
хахахаха ово сам негде видео браво јовањичари!
одличан есеј колега свака част
не заборави догађаје као што су експлозије по фабрикама где су људи САМО повређени нпр
ne svidja vam se gandza - evo vam rakija mejmuni
Ne mogu da se setim šta je sve od fabrika eksplodiralo. Realno sva ministarstva su morala da popadaju, neka i po nekoliko puta. Najveća je nevolja ta što država ne može da ode u nekakvo stanje hibernacije na tipa pet godina već zdravstvo, školstvo, saobraćaj, privreda, industrija...Moraju da nastave da funkcionišu, što je jako opasno sad već jer - ajd što svim tim rukovode krajnje nesposobni kadrovi, ajd i to što se za sve vreme koliko su na funkcijama ničemu nisu naučili, već žvalavi i nema normalne ljude kojima bi ove zamenio, sve i da hoće. A infrastruktura se troši, dotrajava...
Ono što me plaši jako je činjenica da svaki put nastrada sve više ljudi, a mi ništa da preduzmemo, i tako, sad sediš i pitaš se da li će se u dogledno vreme srušiti neki most, iskočiti voz iz šina, urušiti se rudnik ili neko peto sranje, toliko smo sve sjebali da ovo više ne spada u domen nekakvih mračnih predviđanja već u legitimne bojazni.
sta mozes preduzmes?
da izadjes sutra sa nvo aktivistima da rusis vucelu i glasas mariniku, jel to
Ladno nekakav random rednek odradi bolju analizu događaja nego domaći
https://www.youtube.com/watch?v=6Jk15lOpdVc
kacio sam to juce valda, jbg decko nije ostrascen ko nasi strucljaci pa gleda ukupno situaciju
bukv na tom videu pred kraj komentariso da nije izliveno iz komada, da prekratka armatura, da ima gomila korozije, takodje da nema nosecih stubova nego na javnoj povrsini okacis gomile tone betona da vise na nekim sajlama.
Jasno, kao što Golden Gejt već decenijama visi na nekim sajlama, jebemumiša.
brate golden gejt ima noseci stub potporu, ovo nema
ovo cist egzibicionizam, aj okacimo betoncinu na sajle bez ikakve dodatne zastite. Stojace tako vecno sig
i u tom videu imas ovu zgradu pored, ista terasa al nije otpalo, bukv samo ovo sto je visilo na sajlama oslo po kurcu
bukv ide ovako
-imas egzibicionisticki projekat gde bukv stavljas ljude pod stotine tona betona bez potrebe
-imas neodrzavanje 60 godina raspad sistema
-objekat proglasen spomenikom kulture bez mogucnosti izmene konstrukcije
-imas posast koja oce sredi al tako da opere sto vise para na kraju svojim nemarom pobije ljude
Pazi sad ovo, sama po sebi, ta nadstrešnica od ko zna koliko tona morala je vući taj prednji zid napred, i sad kad je nema statika je kompletno izmenjena, tako da mogao bi da se uruši plafon unutra ili šta već - kako god, trenutno je nebezbedna, što naravno neće sprečiti morone da puste ljude unutra. Most slobode je, u trenutku kada je pušten u promet, bio najduži viseći most u Evropi. Znali su ti ljudi naravno šta rade i, da je renovirana adekvano, stajala bi još 60 godina bez problema.