Podijeli sa Vukajlijašima

1. па да прелива се тај тероризам из америке у србију па из србије у хрвацку и сад у монтенегро очекивано за мене

2. To cetinje oduvek bilo zaostalo u svakom smislu ljudi još žive u 18. veku, krvne osvete i slične debilane.
    A šteta za onako lepo podneblje, bio par puta, ne deluje depresivno, naprotiv, zelenilo, milina
    Al ljudi su fazon šamarizam za debilanu

3. па наравно да су људи на селу традиционалнији примитивнији необавештенији не видим броблем

4. Evo me u Njemackoj kod zenine rodbine. Boktejebo kada vidis koliko je farbanih, bradatih i zabradjenih i kako se ponasaju ima pobedi AfD u martu jebes mi sve. Vazda sam bio poprilicno tolerantan, ali ovo zasluzuje masovnu deportaciju.

5. ma nemoguce, ti si sad negde na majorci de su pregoreli britanci docli na after

6. bate nisu svabe budale da sebi to dozvole prico jedan coek odavde

7. koko se secam mi smo potpisnici nekih od tih govana, kad krenu te deportacije ce bude bukv step back, iz zemlje iz koje si doco tamo ides svi moraju uznu odgovornost.

8. нека нека нека мује разјебу ту њемачку немам ништа против а нама не би био први пут да се боримо против џихада амин

9. прочитах негде на нету нисмо више обични људи политички противници него само противници и јесте то истина има цигањи кримоси бандиљероси да нас саране

10. zajebano je to sad, kurve krimose i šibicare treba da odvratis iz politike i da ih vratis na ulicu i u javne kuce

11. ео каже вучевић другог полугођа ће бити ко неће да предаје отказ
    ханахахахананхахахахахахахаха
    реално добра претња да видимо како ће просветари да одреагују

12. lol, usrali se svi vucevica zaebaniji premijer i od brnabe bukv

13. Au brate, kavijar je mala maca za ovo. Ljudi jedu ptičija gnijezda, a cijena prava sitnica $9500 kilogram.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Edible_bird%27s_nest

14. Pticje gnezdo je i sa sirom

15. штае ово српски лорд ХИЛЛ на паћиним текмама
    https://scontent.fbeg10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/472193527_1036262035208124_1736955211167541207_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=yHUbpCZkUVcQ7kNvgEMN1fA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg10-1.fna&_nc_gid=AEOOW-nvKKB5eIpEs3u4L28&oh=00_AYBvMkTxnzVtF0vmPS1Ji6r9ald4xl5ofWpGuLFRBE4aCg&oe=677EEE4A

Елем нека ковачевић винарија има потпис АВ на вину бојкотују их сад ок Неллу па ковачевић списак постои

16. U što Toni Soprano jebem ti, jake koza nostre

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.