Podijeli sa Vukajlijašima

1. има тријест пута бољих пички међ тим глумицама.

2. Морате лајковат' да би виђели али оно, кул је фора ако је тачно :)

http://infologija.com/zapitate-li-se-kako-danas-izgleda-padina-windows/

3. Давид
    има тријест пута бољих пички међ тим глумицама.

Meni je ona abnormalno jebozovna!

4. нервира ме вилица.

5. http://www.b92.net/zivot/nauka.php?yyyy=2013&mm=01&dd=22&nav_id=679604

Ceo tekst mi je u fazonu TL;DR, doduše pročitao sam malo i pitam se šta tera ove ljude da čačkaju prirodu. Majke mi ih ne razumem, shvatam ja da im je dosadno, ali da pokušavaju da prave neandertalce, to mi stvarno ne ide u glavu...

6. šta tera ove ljude da čačkaju prirodu.

Struka.

7. Jeste musaše, znam ja da im je to posao, ali iz takvih eksperimenata, uglavnom, nema nikakve koristi, ja na to tako gledam.

8. šta tera ove ljude da čačkaju prirodu

Može im se. Čovek je prirodno biće, ništa što uradi ne može bit neprirodno.

9. 90% stanovnista misli da je neandertalac preteca homosapijensa. Ja ne vidim nista lose u tome sto neko zeli da ozivi izumrlu vrstu.
    Jel bi ti bilo kul da mozes opet da vidis Dodo-a ili za 20 godina ponovo polarnog medveda. Pa makar i u zoloskom.

10. Ја бих волео да видим тираносауруса.

11. Jel bi ti bilo kul da mozes opet da vidis Dodo-a

Nisam bio živ u periodu kad su je istrebili, tako da bih je video prvi put. :)

Ne mogu porediti čoveka i pticu, iz prostog razloga jer je čovek svesno biće.
    A ti prvi klonirani neandertalci, bi živeli zatvoreni, a možeš samo zamisliti kakvu bi to pometnju napravilo kod boraca za ljucka prava na zapadu. I neandertalci su ljudi!!!!!11234

12. Oni nisu ljudi, oni su izumrla grana covecanstva. To im odma usaditi. I onda ih nastancati zilion i vratiti robovlasnistvo da bude legalno jer ovo ilegalno smara. I svako bi izrabljivao neandertalca, on bi bio glup da se pobuni a s obzirom da je mali rastom znaci da malo jede a sa druge strane je jak i izdrzljiv, odlican za upregnuti.

13. Oni nisu ljudi, oni su izumrla grana covecanstva. To im odma usaditi. I onda ih nastancati zilion i vratiti robovlasnistvo da bude legalno jer ovo ilegalno smara. I svako bi izrabljivao neandertalca, on bi bio glup da se pobuni a s obzirom da je mali rastom znaci da malo jede a sa druge strane je jak i izdrzljiv, odlican za upregnuti.

Takoe! Pamatno gledište...

14. Živ je Mengele, umro nije

15. браво свака час' само цепај са све печатом

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.