Podijeli sa Vukajlijašima

1. Smorko ja vazda kad sam birao kolač po izgledau zajebao sam se plus bi me zub zabolio.

http://www.brooklynsupper.net/

2. Isto, Mesjo. Jednom sam odabrala (pošto volim više čokoladne kolače nego voćne, i to one gorče, mada u poslednje vreme naginjem ka voćnim) neki skroz crn, i na preseku isto, super je izgledao, ali je toooooooliko bio sladak, ona čokolada je bila gadna kao šećerna tabla ili 300g Milke sa pijace, a ipak je bila crna kao da je bogata kakaom, sve same boje i šećer.

Što ti je zanimljiva ova stranica. :)

3. Макароне, а провали што пола ових исто појма нема где је шта...

4. aha, sve gori od goreg :D

5. kada ste vec kod kolaca...bio na nekoj slavi pre par godina.uz'o neki kolac,obicno ne jedem slatko po slavama,uglavnom pijem.neko malo sranjce,kao satro mala lubenica.jebo te leb sto je ono slatko.nisam odma na pocetku provalio,tek posle par ugriza,valjda sam bio programiran na pivo.kada sam ja osetio ono da mi se siri,umal' nisam krep'o.polje secerne repe da sam pojeo,manje bi umirao.

6. http://mojahercegovina.com/na-kafu-kod-kenjca/
    Хаха, ако некада будете пролазили кроз требиње свратите на кафу/пиво код кењца.

7. to valjda hercegovacki odgovor na kekec :D

8. Добра пичка ова Савина. Него, који је ориђинале ове песме?

9. jok :) kamo sreće da sam k'o ona pa da mogu sve da maltretiram. :))

10. Šali se bratina malo s tobom, mojne se ljutiš! :*

11. ova ko Skočko s kosom :)

12. risticka jebe uzduz i popreko.sve u prkno!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.