Podijeli sa Vukajlijašima

1. ali dildo deda mraz je vrh vrhova :)

2. Ok... Znam kada me ignorišu. lolololo :P

3. Ja te ne ignorišem. :*

4. Ma jok Smorka, ja te citam, ali mi sve zvuci dosta neverovatno, a nisam bas totalni arhiduduk... Imas li neki link od tija eksperimenata?

5. nemoj da se sekiraš, to o čemu pričaš je opšti dokaz postojanja duše, ne treba ti to, izgubi čovek ideale kad mu rasprostreš jasan dokaz da duša postoji, a pakla i raja nema :)

6. Imaš ispod prezentacije, on kako priča, daje i linkove od eksperimenata. :)
    Negde on 1:00:02 imaš prvi eksperiment, nekih deset-petnaest minuta objašnjava sve eksperimente zajedno. :)

izgubi čovek ideale kad mu rasprostreš jasan dokaz da duša postoji, a pakla i raja nema :)

A ja baš mislim da je to naročito stimulativno, posebno kada sve što uradiš ima uticaja na vasionu. Odgledajte samo te eksperimente, ako ništa drugo, iako je ovde naglasak bio više na lečenju. :)

Da, hvala na neignorisanju. Mwa, odo' da spavam. :)

7. Ovo je neka gej verzija Ninke?

8. Брус, је л' чита бре неко ону тему "Увуци се модератору" ил сам ја за џабе куцо??!!12

9. И основна верзија Нинке је геј :Д

10. Veverice tu temu niko ne čita, to nam služi da tamo spemujete dok se mi bavimo ozbiljnim temama :)

11. Ставио сам Мр јер сам имао неки стари профил јеахбатцх па заборавио шифру. Онда ти сам јућуб предложи шта да ставиш испред ника ако већ постоји исти.

12. То к'о МрРедСтарБелграде, само због тога сам ставио. :)

13. http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/575514_10151468403037318_2020960126_n.jpg
    Mala Helga Gebels. Nije dugo zivela posle Hitlerove smrti. Roditelji su je ubili, takodje i njene cetiri sestre i brata.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.