Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
hahahahahahahahahahahahaahhahaahahahahahahahahahhah
joj.
ovaj desni isti Skočko
Хах, знам обојицу.
Хахахаха! Ем Марија (Маја), ем Видра!
I jos Lazic. Kontate? xexe
NE OTKRIVAJ MI IDENTITET
BANUJTE GA.
It sims not. :(
Јао Каунте како не схваташ, Јебача зовемо Лазић зато што личи на Дарка Лазића и сад испаде ова певачица Марија Лазић, што је јако слично као Маја Лазић како би се звала Видра кад би се удала за Јебача, али у шали, пошто се Јебач не презива стварно Лазић.
Допуна: Видро, не Каунте.
Koji sam mag humora, lvl Jova Radovanovic
pa sad sam se zbunila
kako se ja zovem uopšte
Serijski silovatelj beba foke :)
чоек једном злостави фоку и одмах је силоватељ
ђе је ту правда :(
pitaj foke :)
those bitches :D
de si drovi kako bilo u bradi?:D
ma nismo ni ostali dugo, brada jedina radila, a mi bježali iz kaktusa, tamo me spop'o neki polualbanac-polumađar, jebo majčinu majku đe mene nađe, ona drugarica sa perikom mu dala moj broj, zvao me 40 puta od sinoć..
stvarno sam zabrinuta, i za sebe i za svoje bubrege
kako tebi bi? :D
pakleno:D
ja nisam mislio da ću ikada tamo završiti, al natera me žena, ona voli te seljana tezge, a i tamo jedino radilo posle 1. moram priznati da je bilo gilti pležr pesama haha
ahaha, gilti pležr:D
aj, bar si jeb'o, ako ništa :D
Брате...
нашо сам малу видру на фејсбуку сад
И ја
https://www.facebook.com/marija.lazic.773?fref=ts
хаха па није то она