Podijeli sa Vukajlijašima

1. Немојте да се свађате; водите љубав, а не рат

2. Laku noć Stevice Azdejkoviću.
    Svrši sebi u rukicu pa popij malo spermice da se smiriš ljigavko.

3. zanimljivo, gledao sam taj klip danas.

4. Gledao danas!? Ko si ti, priznaj da te oni plaćaju!?

5. Svrši sebi u rukicu pa popij malo spermice da se smiriš ljigavko.

Ovo i ostale stvari koje pišeš na ovom sajtu bi bile normalne da ne znamo koliko godina imaš.

6. Nastranu treš klip, ali ciganska muzika mi se sviđa, ne zato što živim u romsko naselje nego ima taj neki tripersko-bluzerski flow.

7. Mene ta bluzerska komponenta čini srećnim, zapravo, upotpunjuje me i kao čovjeka i kao komunistu.

8. Covece, koliko njega jebe nerast...

EDIT: A ti Nese Bridzise, kao covek seljak, mozes da shvatis koliko je ovo sto sam rekao dvoznacno lolo

9. On možda jeste nizak rastom ali je istinska moralna gromada čiju visinu čine stepeni i stepeni retko čiste mudrosti.

Papete, izgleda da nam misli rade na različitim frekvencijama pa samim tim nam ni asocijacije nisu iste. lol

10. pouzdano znam da je Sime visok 1.88 kolika je onda ova zirafa pored njega? 2.16??

Sime levom krsti, a desne se i sam boji

11. није симе низак него је овај папан из образа висок

12. а оо је матрикс ја сам нео

13. уствари сам гладан јбг

14. хтео сам рећи јео заправо

15. agi, zatrpali su moj klip na kom vojin ćetkovič pita ko jebe katarinu radivojević, učini nešto :(((

16. аги душо ужелео сам те се после два месеца хихи♥♥

17. аги, критикују ми дефиницију :((

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.