Podijeli sa Vukajlijašima

1. ЗБОГ ОВАКВИХ СТВАРИ МИ ЈЕ ЖАО ШТО НЕМАМ ФЕЈЗХБУКХ

2. Ma ima svakakvih. Neki čak čitaju i komentare definicija, pa čak i komentare na forumu... Užas jedan.

uzas jedan stvarno.ljudi imaju potrebu da sve prokomentarisu.na mestima gde je to svrha i na mestima gde je svrha nesto drugo.

3. Што би реко Фендер :)))))))))

4. Ne izazivajte me da pišem postinu od 3 mikroJovičića!

5. odličan, zaista
    ja volim i buzzfeed

6. Meni i dalje ne ide u glavu kako mu iskače popup od Xp a ima Win7 starter...

Jebo majku ludu...

7. boredpanda sajt preporucujem,ima dosta zanimljivih stvari

8. zna da kuva,to je najbitnije.

9. саће ускоро и чесницу да умеси лел

10. ne voliš pedere a voliš oskara vajlda?
    sram te bilo istih!

11. Да поделим савет- кад коментаришете код неке рибе на фејсу, макар је познавали и макар она вас познавала, обратите прво пажњу има ли старијег брата без смисла за хумор, који приде држи препуне трибине на кавер слици а по профилу му раме уз раме шетају Ција, БС, Тома Здравковић, Блеја даб Плеја и 357; озбиљно, ја се нешто спрдао у коментару, а лик најозбиљније каже НЕЋЕШ МИ ОТЕТИ МОЈУ СЕСТРУ и још нешто у том фазону, а ја гледам у фазону- шта који мој, опусти се човече, имам и ја сестру па је не малтретирам; сад само чекам да ми дође у инбокс са причом о 300 потврђених убистава снајпером и да озбиљно размишљам о томе да променим пол.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.