Podijeli sa Vukajlijašima

1. ЗБОГ ОВАКВИХ СТВАРИ МИ ЈЕ ЖАО ШТО НЕМАМ ФЕЈЗХБУКХ

2. Ma ima svakakvih. Neki čak čitaju i komentare definicija, pa čak i komentare na forumu... Užas jedan.

uzas jedan stvarno.ljudi imaju potrebu da sve prokomentarisu.na mestima gde je to svrha i na mestima gde je svrha nesto drugo.

3. Што би реко Фендер :)))))))))

4. Ne izazivajte me da pišem postinu od 3 mikroJovičića!

5. odličan, zaista
    ja volim i buzzfeed

6. Meni i dalje ne ide u glavu kako mu iskače popup od Xp a ima Win7 starter...

Jebo majku ludu...

7. boredpanda sajt preporucujem,ima dosta zanimljivih stvari

8. zna da kuva,to je najbitnije.

9. саће ускоро и чесницу да умеси лел

10. ne voliš pedere a voliš oskara vajlda?
    sram te bilo istih!

11. Да поделим савет- кад коментаришете код неке рибе на фејсу, макар је познавали и макар она вас познавала, обратите прво пажњу има ли старијег брата без смисла за хумор, који приде држи препуне трибине на кавер слици а по профилу му раме уз раме шетају Ција, БС, Тома Здравковић, Блеја даб Плеја и 357; озбиљно, ја се нешто спрдао у коментару, а лик најозбиљније каже НЕЋЕШ МИ ОТЕТИ МОЈУ СЕСТРУ и још нешто у том фазону, а ја гледам у фазону- шта који мој, опусти се човече, имам и ја сестру па је не малтретирам; сад само чекам да ми дође у инбокс са причом о 300 потврђених убистава снајпером и да озбиљно размишљам о томе да променим пол.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.