Podijeli sa Vukajlijašima

1. kakav je cergar taj sto oce da postane misica.pravi onaj kontejnerokopac.

2. Hahaha, ne mogu da se ne osvrnem na ovo što je Meśa postovao. Šmeknuo sam njegov komentar, a onda i odgovor "redakcije". Hahaha, zavođenje tuđe žene je opšte prihvaćeno :)

https://m.facebook.com/comment/replies/?ctoken=721538034531944_2586226&ft_ent_identifier=721538034531944&gfid=AQCCo5yz0PffONq7&ref=stream&__user=518597581

3. Daj kopiraj odgovor redakcije kod mene se ne vidi :)

4. Meśa Mrkulić
    Dajte neki savjet za zoofile.
    Like · Yesterday at 19:05
    Marija Magdalena
    Naši korisnici su iz biznis sfere koji su na Mariji Magdaleni kako bi se relaksirali i zabavili na način na koji je opšte prihvaćen.

5. Naši korisnici su iz biznis sfere koji su na Mariji Magdaleni kako bi se relaksirali i zabavili na način na koji je opšte prihvaćen.

Tj. to je odgovor na mešjino pitanje.

6. TI si samo ljubomorna!

7. Videla sam uzasnu scenu juce. Sedim u troli, vracam se s ispita, a ispred mene sedi neka zenska osoba, pored nje stoji neki matorac i ljubi je. I onda joj u jednom trenutku kaze "Hvala ti za ono" uz neki bolesni perverzni osmeh (lik nema manje od 60 godina, sigurno) i izlazi iz trole. Par stanica kasnije ja treba da izadjem, i kako stizem do vrata, okrenem se, i skontam da ta osoba koju je ljubio nije cak ni devojka, vise devojcica, ne bih joj dala preko 16 godina. Imala je neki kaput, najlonke i crne kozne cizme. Ne bi me cudilo da ispod kaputa nije nosila nista. Pripalo mi je muka u momentu. I onda pomislim, u troli je bilo bar dvadesetak ljudi, svi su videli, niko ih nije cak ni popreko pogledao. A da su to bila dva lika ili dve devojke, mogu ruku u vatru da stavim da bi dobili batine, ili bar neku psovku usput. Eto, imala sam potrebu da podelim s nekim.

8. Možda mu je pomogla da pređe ulicu...

9. Nemoj da si takva, bitno je da se vole, nebitan je pol i godine. :)

10. pa ona je kriva, ta klinka, sigurno ga je izazivala

11. Možda jadan čovek i nije iz Beograda.

12. Midori ljubomoriše.

13. Mungos Mogli M. još boluje od prošlih batina, ali opet ide u švaleraciju.
    A februar još nije ni počeo.

http://www.dodaj.rs/f/1y/nx/4vPjvNNn/cam00558.jpg

14. Није то бре мунгос, ово је мунгос:
    http://www.dodaj.rs/f/2p/Y/3BEdIXC9/4/mungos.jpg

15. Ma jeste, samo se ovde pravi da je mačka.

16. Jesam, onog sports direct.

17. e taj mi i treba. Aj poslacu tu PVT

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.