Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja se najiskrenije nadam da je ovaj rasni nečiji trolovski dupli nalog, u suprotnom se brinem za njegovo mentalno zdravlje.

2. retarde nemoj da se brines nisam te stavio

3. Hahaha, jebe mi se tačno.

4. Od kad su uveli internet u Lazu ima puno slucajeva kao sto je retard.

5. krv ti jebem
    podivljala kučka

6. na 3 kanala bio vucic lajv.zajebo i slobu.

7. Šta kaže? Jel nam super?

8. Šta kaže? Jel nam super?

pricao o curuviji.kaze da ce nam biti bolje 2015.samo jos godinu dana i bice nam bolje.i kosovo je srbija i za 10 godina cemo u uniju.i da je otpustanje najbolji nacin da se smanji nezaposlenost.

9. verovatno i da smo zemlja debelih i da nije na odmet da se malo bacimo na dijetu
    stisnemo se malo, nego smo besni, ko da mora da se jede svaki drugi dan..

10. Sanitarni čvor

na 3 kanala bio vucic lajv.zajebo i slobu.

Видео сам га на РТС-у, други је вероватно Пинк. Који је трећи? Б92?

11. Изабрали сте то што сте изабрали. Само ми није јасно да ли сте ви који гласате стварно мислили да чак и Свемоћи Аца може да промени нешто у земљи која је систематски уништавана деценијама или сте само заокруживали насумично?

Он или било ко други? Овај јадник се још донекле стварно и труди нешто, али ово је поодмакла фаза ракчине.

12. Ovo su neki matorci, nisu Vukajlijaši.

13. šta uradi turkafo, isekoh i E. Lorda i pseta i vladu i limara xaxaxaxaxa

14. To e izgleda bilo neminovno, znaci Direktor je pobjednik duela

15. na 3 kanala bio vucic lajv.zajebo i slobu.

Kažem ja... :reklamni osmjeh:

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.