Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja se najiskrenije nadam da je ovaj rasni nečiji trolovski dupli nalog, u suprotnom se brinem za njegovo mentalno zdravlje.

2. retarde nemoj da se brines nisam te stavio

3. Hahaha, jebe mi se tačno.

4. Od kad su uveli internet u Lazu ima puno slucajeva kao sto je retard.

5. krv ti jebem
    podivljala kučka

6. na 3 kanala bio vucic lajv.zajebo i slobu.

7. Šta kaže? Jel nam super?

8. Šta kaže? Jel nam super?

pricao o curuviji.kaze da ce nam biti bolje 2015.samo jos godinu dana i bice nam bolje.i kosovo je srbija i za 10 godina cemo u uniju.i da je otpustanje najbolji nacin da se smanji nezaposlenost.

9. verovatno i da smo zemlja debelih i da nije na odmet da se malo bacimo na dijetu
    stisnemo se malo, nego smo besni, ko da mora da se jede svaki drugi dan..

10. Sanitarni čvor

na 3 kanala bio vucic lajv.zajebo i slobu.

Видео сам га на РТС-у, други је вероватно Пинк. Који је трећи? Б92?

11. Изабрали сте то што сте изабрали. Само ми није јасно да ли сте ви који гласате стварно мислили да чак и Свемоћи Аца може да промени нешто у земљи која је систематски уништавана деценијама или сте само заокруживали насумично?

Он или било ко други? Овај јадник се још донекле стварно и труди нешто, али ово је поодмакла фаза ракчине.

12. Ovo su neki matorci, nisu Vukajlijaši.

13. šta uradi turkafo, isekoh i E. Lorda i pseta i vladu i limara xaxaxaxaxa

14. To e izgleda bilo neminovno, znaci Direktor je pobjednik duela

15. na 3 kanala bio vucic lajv.zajebo i slobu.

Kažem ja... :reklamni osmjeh:

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.