Podijeli sa Vukajlijašima

1. Garant joj je rekao: "Bosna se daunovati neće!!!!

2. опис скока за сваку похвалу!

http://i.imgur.com/amgcsgV.png

3. Solidna slika brt xd

4. Cvrst skok!!
    valdemar zna bolje americki on moze prevesti pravilno

5. Bravo za odabrane kosmo.

6. нашо сам касету са демо снимцима милана бабића
    http://vocaroo.com/i/s0DsjftEUrhQ

7. ljudi, došo gliban.

8. Haha, tako ja ponekad pomislim da odem sa sajta i da pratim oflajn i onda kažu ljudi "gde li je zero, nedostaje mi" i onda se pojavim i bude "ljudi, evo ga", a ja kažem "de, de, pa tu sam ja, maleni moji"
    Ali onda odustanem, jer kapiram da bi ljude boleo kurac.
    Lajf iz a bič

9. što jedeš govna, kaunt, šta je bilo onomad kad te nije bilo? ko je pito za tebe?

10. Kaunta nije bilo jedan period?

11. Nisi ni primetio. Eto, o tome pričam, ako već niko ne primećuje, onda zašto bi odlazio?

12. Ko ceka da ga primjete, ne jebe...

13. I to je još jedna velika, prosta, ali lepo upakovana istina

14. Ne zajebavaj Kaunte, primetili bi. Pazi kad su primećivali da MENE nema, ej! Onomad kad sam produžio advokatski štrajk na još koji mesec. A ja sa duplog čitam pa mi milo.

15. Ti se jedva primjetis da te ima, a kamol da te nema ...iks de...skech up...
    EDIT: Celtic smajli insert here

16. Pa to ti pričam.
    Edit: Pajdo Čačak, gegege

17. Kad nosim rukavice, telefon ne reaguje na dodir. Sad mi pade kolut čajne sa sendviča na ekran i lajkuje sliku na instagramu.. Dobro nije i komentarisao.. Evo, ja ne znam...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.