Podijeli sa Vukajlijašima

1. Радјард Куплунг
    kečap senf majonez u pljeku

I kocu jednu daces mi.

2. Rađ oće da se ogrebe za šamar vidim ja

3. Video sam jednom da lik stavlja pire krompir u pljeskavicu. Nisam izmislio ovo ozb

4. Pire je taj diskutabilan, ide uz sve a ne ide nigde ako nisi njemac da jes bez leba

5. Urnebes i luk - glavni sastojci su uvek. Kupus samo ako je malo kiselkast, ne volim kad je onako suv i ko drvo, nisam zec jebeni. I krastavac sveži ponekad, ali to samo ako ne stavljam kupus. Pavlaka retko, ali ponekad dobro legne. Ubiti glavice koje stavljaju galatasaraj u pljeku.

6. Kako serete ovdje a garant davite se u majonezu ko daunovci

7. Majonez volim sa krmenadlom jesti, ali onako da sipam u tanjir i da topkam lebom.

8. ArminVanBuuren
    Pavlaka kecap luk ljutenica(tucana ili kako god) i ponekad zelenu

Hahah brt, nubara si za kladžu, nubara za pljeke, jel postoji neki segment života gde nisi nubara ? xd

9. Hahah ma mejmune od tvoga se razlikuje samo taj kecap jbt a kecap jebe u pljeskavici nemojmo se zajebavati

10. Paun91

Сецкани лук, купус салата..
    Фалафел не могу да замислим без цвекле и рендане шаргарепе, хумус и тахини стандардан

11. U pljeskavicu urnebes i luk obavezni a onda stavim jedno od navedenog: pavlaka, tartar, pavlaka-susam, majonez, kiso krastavac, senf. Najcesce majonez ili pavlaku.

Mada retko jedem pljeskavicu volim vesalicu izesti a ona mora sa pavlakom, majonezom, lukom i nekom marinadom i dosta zacina onog ili vegete kako gde sta imaju.

12. чили сос мајонез купус у последње време

13. kečapkupuspavlaka
    oduvijek i zauvijek
    al' mora se kaže ovim redosledom

14. ajmo i treća slika gdje je još gora

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.