Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da sam ja ovako nesto napisao u osnovnoj na pismenom iz Srpskog jezika, vise od trojke ne bih dobio.

2. Ево нам докторанта, главом и брадом

http://www.youtube.com/watch?v=braQBZZfoYQ

3. Dobar rad, solidna troika

4. Srbija nastavlja svoj evropski put. Istorijski sporazum je parafiran i najzad smo na putu da ostvarimo Zoranovu viziju moderne, uređene i uspešne Srbije.

Сада смо ЕУропејци, од сутра за 30% веће плате, бољи стандард, Мркоња завршава Коридор, бесплатан превоз у БГ, Метро почиње са радом у понедељак, Срби се враћају у Приштину и Призрен, такође и у Книн и Сарајево, Толе Караџић пада због корупције, а Тачи се заједно са Маркачом и Готовином враћа у Хаг на одслужење казне, НАТО нас је оберучке дочекао, те је прихватио да надокнади сву материјалну штету нанесену 1999, док нам Холандија великодушно нуди да сви колективно одемо у Амстердам, да се напушимо ко људи и да нам буде супер. Живео Дачић, живео Вучић, живео Николић, живео Динкић, живела ЕУ, живео НАТО !

5. @javolimsve

'Aj sad idi zdipi neke patike za Majku Srbiju!

6. @proviron не исплати ми се, сломићу боље нешто у овој мојој провинцији...

како бре неко догура довде и тиме се још хвали јебо га бог https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/375692_481265818551659_1949544306_n.jpg

7. Srbija nastavlja svoj evropski put. Istorijski sporazum je parafiran i najzad smo na putu da ostvarimo Zoranovu viziju moderne, uređene i uspešne Srbije.

Prov nadam se da je ovo sarkastično napisano. U suprotnom, nemoj da transferišeš, to nije tvoj stil na ovom sajtu.

8. Sta, potpisali? E zabole me bas, zarekao sam se da necu da citam vesti i da se nerviram oko toga, i mnogo sam bre pametan, aljalj mi vera meni. Sad ne znam jel to istina ili zajebancija, ali bas me briga.

E sad sto se doktoranta OdeVincauVazduh tice, ja zastupam teoriju da bi neko od ovih mladjih, trebao da ga nagna babi, jer ce posle da bude u ziriju za mis, pa ce tu da se naplati za pretrpljeni strah, patnju i boul. A ako joj pruzi oralno zadovoljstvo, posle moze da se hvali kako je pusio Mendeli, Trumpu, Gadafiju, and the list goes on...

9. Dići će se njima opet Hutu, najebaće seme im se zatrlo ruanđansko!

10. Хоћемо сви овако ћутати и кад га сутра отпусти ФС Уганде? Питам ја вас, браћо Срби.

11. Srbija nastavlja svoj evropski put. Istorijski sporazum je parafiran i najzad smo na putu da ostvarimo Zoranovu viziju moderne, uređene i uspešne Srbije.

Jadni li pregovori u kojima učestvuje Miloševićev potrčko.

12. Koji blam... jebote. Stavi ovo na transfer Davide.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.