Podijeli sa Vukajlijašima

1. YeahBatch

Какво елдепе срање ова Отворена врата... Много је геј.

Ima neko link za seriju?

2. http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/72862_4990915446974_1674103256_n.jpg
    хаха а реално де не лажу медији, рекли било 2 иљаде људи а само на овој слици мора бити барем 7-8 ако не и више.

3. Давиде, стара пропагандна алатка, ако хоћеш да прикажеш реалан број људи на протесту, сликаш са висине, ако желиш да преувеличаш, сликаш са висине глоове

4. ал то у случају да се терен природно не диже у даљини као што се овде дешава па се јасно види да и тамо на почетку има људи.

5. свеједно, ово је го курац.

6. od crne ribizle i limete???? lol

7. а ја мислио Лав геј пиво лоул
    Блам ме да наручујем Јелен више.

8. ал опет је било 7, 8 пута више људи него што кажу начи то је поента. да медији нед да раде како треба.

9. Sa fejs grupe "Ugljevik Offline"

САСТАВ СТУДЕНТА СЛИНЕРГИЈЕ НА ТЕМУ "ЉУБАВ"
    Одем ти ја прошло љето у Њемачку, оцу купим аудија. Гледо у једну евту прије тога, добра јебо јој љеб мајку, ал ускурац. Видим ја без аута немрем јој прић на километер. Доћерам аудија, изгледа ко годна. И викенд овди код нас, лудло. Кае мени матори: Ђојина је она, оног што је земљу продо скоро, нападај како мореш, фамелија гледа у те.
    Ај јебаји га, кад кае чојек да гледа, онда гледа. Кренем с приком до Дербија, кад оно нека сисата стоји, јебем ти коље! Неки ме закачи наулазу, ја њеми ни 5 ни 6: Јебем ти поријекло!
    Прође ћути. Јакојикурац, Стеванов сам ја! Уђем унутри стучем 4 наточена, прика 3. Не прое ни сат ето ти ове Ђојине. Ноге ко гој нечим да је намазала, не знам. Ударми они сјај у очи и приђем јој ја одма. Нема ти кодмене чекања. Каем ја њој, топи с она, нисам ни почео… каем ја: ео ме са аудијом, двијиљадеданесто, јако ко комбајн. Мислијо узет мечку ал који ће ми. Как си ти, как су твоји? Она кае: Не разумијем ти се ја у кола, ал сјела би ја да пробам, нисам била у аудију од нове, била ми заова. И ет, доћерам кола, била иза абаланте, смувамо се ту и ет. Има два мјесца как смо увези. Матори кад је чуо да сам успијо кае: На 200 марака, узми себ шта!

10. i 2 hiljade ljudi je puno sa onim zastavama.nasi i kompanija.

11. Слушао сам једном приликом овог Миленковића. Било подне и субота, а место догађаја Илегала. Лолчина.

12. ne znam tog milenkovića, ovaj sa cvidžama, prole, mi je profa, ozbiljan lik

13. То је због ћирилице, иста ствар се дешава и са Википедијом.

14. Ево вам практичан пример шта је олдскул квалитет- аутић који сам изгубио у задњем дворишту давне '95 ископали смо данас кад смо превртали земљу; осим што му се ољуштила фарба и што није имао точкиће (кородирали па отпали), суштински је остао читав, те сам га темељно опрао и намонтирао друге точкиће. И врти се као да му ништа није било. Сад заузима почасно место у аутопарку на полици

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/391152_165724586925450_1820085724_n.jpg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.