Podijeli sa Vukajlijašima

1. Laže, na jastuk je najverovatnije svršio, ćebadima je obrisao dupe jer je zaboravio da ponese wc papir a sa vrećom za spavanje ne smem ni da pretpostavim šta se desilo.

2. јеботе докле више с овим курвама с овим гифовима за да се усереш

http://static.gifpal.com/uimages/E2YiuXEJUGG.gif

3. prvi maj u bizantu, jebote ovde opshta shorka u stambolu gradu dok vi drkate kurac medju krpeljima.

4. Изгледа да су му украли све то, било је све у пластичној врећи. Јес смотан јебо га курац.

5. Koja je fora sa ovom ženskom? Ima memoriju k'o zlatna ribica, pa zaboravla da je uključila kameru ili šta? Ne kontam.

Sejo, jao... :(

Reč je o manjem modelu oružja, koje se pod sloganom "Moja prva puška" reklamira kao oružje za decu na vebsajtu proizvođača "Kriket".

Da fak?

6. Dobar komentar dala ona žena, bolesno malu decu slikati u kadi (po tome bi mi svi ovde u Srbiji bili poslati u socijalno), ali je zato sasvim ok da ih naoružavaš od pete godine. Da, i Kinder jaja su isto previše opasna za Amere... lololo

7. Lepa priča, međutim nije istinita. Pomenuti aktivista za prava životinja prekinuo je matadorsku karijeru nakon što mu je bik pokidao ligamente i nikad nije izjavio ono što se navodi u tekstu, a onaj na slici je neki deseti.

8. Haha, Grujane, pa možda je istinita, samo su omašili sliku, sad da l' je Horhe ili Luis ili Horhe Luis... Jebiga, preveliki izazov za novine na đinternetu. :)

9. Jok, izmišljena priča, nikad se nije desilo, a pola fejzbuka se taman raspilavilo, posle su povukli statuse kad se pročulo da je priča fejk.

Iako, za pohvalu je što ljudi žele da poveruju u takve stvari.

10. Ја не желим да вјерујем да није истина!

11. Jebiga, tužno je to... A i kako tretiraju telad, to je još bednije, pa opet, zapalili moji janjetinu sada, i nema ko nije jeo. :)

12. Дођите ви на Грмечку кориду, зајеби Европу...

13. Haha, ja kad sam u BG, obožavam da bacim parče leba, onda se nakupe vrapci, golubovi i gavranovi, to se otima, to se kida, na kraju obično gavran pošto ima dug kljun ćapi sve što preostane, a ja gledam sa četvrtog sprata makljažu. lolololo

14. Гледам данас комшија преко пута, гастрабајтер у пензији, тјера голубове са крова...јебем ти Европу...

15. i posle pokupiš kolateralnu štetu za čorbicu :)

16. Hahahhahahhahaha, a ne mogu, žao mi je tih ptičica, posebno volim tog gavrana mangupa, mislim da je uvek isti, jednom se klinci igrali ispred, ja nešto ponavljala i gledam kroz prozor, oni ostavili pola sendviča i navalili na loptu, došao gavran i ćapio im to i sleteo na drvo tik do zgrade, ali nisu mogli da se popnu, boli ga uvo... :) Mnoooogo su mi slatki vrapčići i sad laste kad ih gledam do prozora kako cvrkuću, još im se mali nisu izlegli. A ove u bašti ponovo došle gugutke, ma milina. I komšijske kokoške. lolololo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.